AcasăSPORTSteaua si CFR, capi de serie in Europa League: Evita Chelsea, Lyon...

Steaua si CFR, capi de serie in Europa League: Evita Chelsea, Lyon sau Liverpool!

Chiriches a facut meciuri mari in grupe. Mai putin cu VfB

Reprezentantele Romaniei in Europa League au aflat ca vor avea statut de capi de serie la tragerea la sorti pentru „16-imile” de finala, programata saptamana viitoare, pe 20 decembrie.

CFR-istii au avut motive de bucurie pe "Old Trafford"

Spre deosebire de alte echipe „retrogradate” din Champions League in Europa League, CFR Cluj chiar a avut noroc, reusind sa prinda antepenultimul loc din urna capilor de serie, inaintea celor de la Olympiakos Pireu si Benfica Lisabona.

Chiriches a facut meciuri mari in grupe. Mai putin cu VfB

Dupa ele, la „outsidere” au ajuns formatii cu renume, precum Atletico Madrid (detinatoarea trofeului Europa League!), Borussia Mönchengladbach, Newcastle United, SSC Napoli, Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen, Ajax Amsterdam, Zenit St.Petersburg sau chiar Inter Milano, castigatoarea din 2010 a Ligii Campionilor.

Ambele joaca returul „acasa”

Avand statut de capi ce serie, Steaua si CFR Cluj vor disputa prima mansa din faza „16-imilor” de finala (programata pe 14 februarie) in deplasare, pe terenul „outsiderelor”. Jocurile decisive vor avea loc la Bucuresti, pe „National Arena”, respectiv Cluj, pe stadionul „Dr.Constantin Radulescu”. Tragerea la sorti va fi saptamana viitoare, pe 20 decembrie. In urna capilor de serie mai sunt echipele FC Liverpool, Fenerbahce, Dnipro, Olympique Lyon, Chelsea, Lazio si Metalist Harkov, Viktoria Plzen, Bordeaux, Genk, Rubin Kazan si Hannover.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger