AcasăSPORTSteaua si-a stabilit tintele pentru noul sezon

Steaua si-a stabilit tintele pentru noul sezon

Cu titlul de campioana deja arvunit, oficialii clubului Steaua se gandesc la viitor si au creionat planul pentru sezonul 2013-2014.

Sfatuit de Laurentiu Reghecampf, patronul Gigi Becali si-a dat seama ca nu trebuie sa vanda vreun jucator in cazul in care isi propune cu adevarat sa faca senzatie in Liga Campionilor.

Iar afaceristul a si anuntat ca „nu-i mai vand nici pe Chiriches si nici pe Rusescu”.

Pe langa o calificare istorica in optimile Ligii Campionilor, Steaua tinteste si un nou parcurs exceptional in Liga I, iar pentru a putea lupta cu brio pe toate fronturile, Reghecampf are nevoie de un lot numeric si alcatuit din fotbalisti de valori ridicate si apropiate.

Astfel, nu numai ca nu va vinde, dar Steaua planuieste sa si cumpere fotbalisti en-gros.

Transferurile lui Stanciu si Alibec sunt ca si rezolvate, iar Mihai Radut va reveni de la Pandurii Targu Jiu.

Pe langa acestia, conform gsp.ro, Steaua mai planuieste inregimentarea portarului Florin Nita, de la Concordia Chiajna, dar si a fotbalistilor Dan Nistor si Ousmane Viera, ambii de la Pandurii Targu Jiu.

Cireasa de pe tort ar fi aducerea lui Claudiu Keseru, de la Angers, dar mutarea are sanse infime de reusita in conditiile in care atacantul roman este golgeterul Ligii a doua franceze si mai mult ca sigur va evolua sezonul viitor in Ligue I, chiar daca Angers rateaza promovarea, Toulouse si Valenciennes sunt doar doua dintre echipele interesate de serviciile sale.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger