AcasăSPORTSteaua si-a stabilit tintele pentru campania europeana din vara: Bokila si Alibec...

Steaua si-a stabilit tintele pentru campania europeana din vara: Bokila si Alibec pentru Liga Campionilor

Bokila impresioneaza prin joc si atitudine

Fara rivali in Romania, stelistii isi indreapta gandurile spre posibilele adversare din Liga Campionilor, competitie in care vor evolua din vara-ncolo.

Denis Alibec este febletea lui Gigi Becali

Convins ca Steaua poate avea un parcurs la fel de bun in cupele europene si-n editia 2013/ 2014, antrenorul Laurentiu Reghecampf si-a stabilit lista de achizitii pentru sezonul viitor. Primul nume la care s-a gandit: Jeremy Bokila, atacantul formatiei Petrolul Ploiesti. Imprumutat de la gruparea olandeza Zulte Waregem, congolezul este golgeterul prahovenilor in acest campionat (10 reusite).

Bokila impresioneaza prin joc si atitudine

Cosmin Contra, tehnicianul Petrolului, a anuntat, deja, ca va activa clauza de transfer definitiv a fotbalistului, insa Gigi Becali spera, totusi, sa dea lovitura printr-o oferta „de nerefuzat”: „Poate reusesc sa-l conving pe Walter sa mi-l dea pe Bokila. Ii dau 500.000 de euro pe el, deci el il cumpara cu 300.000, iar eu ii ofer 500.000; un profit de 200.000 fara sa miste un deget”. Printre cei vizati de o trecere in Ghencea se mai numara Dan Nistor, Ousmane Viera si Mihai Radut (toti trei de la Pandurii Tg.Jiu), cu mentiunea ca ultimului ii expira imprumutul la echipa gorjeana si se va intoarce la Steaua. „Cu jucatorii pe care ii am si cu cateva achizitii, este posibil sa ne batem pentru o cupa europeana”, sustine Laurentiu Reghecampf.

Pe de alta parte, Steaua nu va da drumul niciunui jucator important din lot, indiferent de oferta primita. Obiectivul este calificarea in grupele Ligii Campionilor, afirma Gigi Becali: „Daca pleaca vreunul? Cum sa plece? Ce e Steaua, targ de jucatori? Raman toti aici ca sa ne calificam in grupele Ligii, si Chiriches, si Bourceanu, si Chipciu, toti!”.

Nikolici ii urmeaza pe Costea si Rocha

Muntenegreanul Stefan Nikolici are zilele numarate la Steaua dupa ultima escapada. Aflat in plin proces de recuperare dupa operatia la genunchi, atacantul si-a facut de cap intr-un club din Capitala, distrandu-se toata seara in compania unor fete. Bautura, tigarile si muzica tare l-au bulversat intr-atat pe Nikolici incat, spre dimineata, n-a sesizat ca mai este insotit doar de doua dintre cele trei fete cu care sosise in discoteca. Cum nu se afla la prima iesire de acest gen, Stefan Nikolici va fi dat afara, in vara, soarta care-i asteapta si pe alti doi petrecareti din lot, Mihai Costea si Adi Rocha.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger