AcasăSPORTSteaua si-a luat "Print" inainte de primul meci cu Dinamo Tbilisi

Steaua si-a luat „Print” inainte de primul meci cu Dinamo Tbilisi

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, joaca marti seara, la Tbilisi, impotriva lui Dinamo, in prima mansa din turul III preliminar al UEFA Champions League.

Constienti ca au nevoie de un lot numeros pentru a face fata pe mai multe fronturi, stelistii au oficializat, chiar inaintea meciului tur, cu Dinamo Tbilisi, achizitionarea unui dintre cei mai controversati fotbalisti din Liga I, mijlocasul Adrian Cristea.

„Printul” s-a despartit in vara de Petrolul Ploiesti, din cauza divergentelor cu antrenorul Cosmin Contra, si vine la Steaua din postura de fotbalist liber de contract. Cristea a semnat un acord pe doi ani cu campioana Romaniei en-titre.

Anamaria Prodan, impresarul lui Cristea si sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a precizat ca fotbalistul stie ca transferul la Steaua este „ultimul tren pentru el” si va da totul pentru a avea evolutii cat mai bune in tricoul campioanei.

author avatar
Cristi Ionita
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger