AcasăSPORTSteaua se muta la Mogosoaia

Steaua se muta la Mogosoaia

stadion "Steaua"

Presedintele clubului Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca jucatorii formatiei „ros-albastre” se vor reuni la Mogosoaia, acolo unde vor face si pregatirea pentru noul sezon.

stadion "Steaua"

„Maine, echipa se va reuni la Mogosoaia, nu la stadionul «Steaua». Am ajuns la o intelegere cu Federatia Romana de Fotbal pentru acest lucru”, a dezvaluit, in urma cu putin timp, Valeriu Argaseala.

Jucatorii echipei Steaua se vor reuni, joi, pentru inceperea pregatirilor in vederea noului sezon. Tot maine, stelistii vor efectua si vizita medicala. De vineri, Steaua va pleca in primul cantonament al verii, la Bad Gastein (Austria), pana la 29 iunie. Al doilea cantonament al stelistilor este programat intre 2 si 15 iulie, tot in Austria.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat in mai multe randuri ca nu mai vrea ca formatia „ros-albastra” sa se pregateasca la baza sportiva din Ghencea si nici ca meciurile sa le mai dispute pe stadionul „Steaua„. El a afirmat ca are mai multe variante pentru disputarea meciurilor, printre care Buzau sau „National Arena”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger