AcasăSPORTSteaua se lupta cu studentii, pensionarii si somerii

Steaua se lupta cu studentii, pensionarii si somerii

Doar Casian Miclaus are statut de jucator profesionist. De ieri, cu Sanatatea Cluj a mai semnat si Ganea „al batran”. Restul sunt someri, studenti, vatmani, vanzatori, dar si-un medic veterinar.

"Virusii" sunt vedete in satele prin care evolueaza

De la Raul la Carlan, asta este trecerea pe care o fac stelistii in decurs de sapte zile. Maine, „ros-albastrii” joaca in Cupa Romaniei cu Sanatatea Cluj, o formatie care va trimite pe teren un singur fotbalist profesionist (Casian Miclaus) si noua „virusi”. Lor li se va adauga Ionel Ganea (38 de ani), fostul atacant dinamovist semnand, ieri, un contract valabil doar pentru partida de la Buzau.

Profesori, someri si multi studenti

Abversarii Stelei sarbatoresc castigarea unui meci in Liga a 3-a

Mezinul lotului este Andrei Pop (17 ani), elev in clasa a XI-a la un liceu din Cluj. Grosul echipei este alcatuit din studenti, insa intalnim si cativa profesori universitari, vanzatori ori angajati ai Serviciului Public din cadrul Primariei Cluj. Exista si un somer, Sabin Paglisan, fost portar la CFR Cluj.

Patronul este titular

Ganea va renunta la sacou pentru tricoul de fotbalist

Aurelian Ghisa este medic veterinar de meserie si patron al echipei Sanatatea Cluj. Daca Gigi Becali ii impune antrenorului Levy anumiti jucatori in primul „11” al Stelei, Ghisa nu se fereste sa intre chiar titular, desi este trecut de 43 de ani si bate spre 100 de kilograme.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger