AcasăSPORTSteaua se destrama: Latovlevici in Anglia, Chipciu spre Spania

Steaua se destrama: Latovlevici in Anglia, Chipciu spre Spania

Iasmin Latovlevici a fost cel mai bun stelist de pe teren in turul cu Chelsea

Excelentele evolutii din primavara europeana, prestatii continuate si in partidele de verificare din aceasta vara, semn ca fundasul nu si-a pierdut apetitul ofensiv, l-au adus pe Iasmin Latovlevici in atentia cluburilor din Anglia.

Iasmin Latovlevici a fost cel mai bun stelist de pe teren in turul cu Chelsea

Vanzarea lui Raul Rusescu nu ramane singura afacere de acest gen derulata de FC Steaua in aceasta vara. Campionii se pregatesc sa se desparta si de fundasul Iasmin Latovlevici, ofertat de doua cluburi din Premier League. „Este interes pentru el, mai ales din partea a doua grupari engleze, cu care negociez. Statutul sau reprezinta o problema, dar am inteles ca se poate obtine cartea de munca. Nu ma tem ca Steaua va bloca transferul, din contra, clubul si-a manifestat deschiderea fata de vanzarea jucatorilor in cazul in care exista o oferta buna”, a declarat impresarul Florin Iacob, care estimeaza la doua milioane de euro valoarea fundasului stanga.

Om de baza in echipa nationala, Alex Chipciu va reveni pe teren abia in toamna

In alta ordine de idei, presa spaniola il da ca si transferat la Levante pe stelistul Alexandru Chipciu. Desi accidentat (va reveni pe teren abia in toamna), mijlocasul dreapta al campioanei este dorit cu insistenta de Levante, surpriza sezonului 2011/ 2012 in Primera Division.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger