AcasăSPORTSteaua - Schalke/ Victor Ponta umple arena cu prim-ministrii

Steaua – Schalke/ Victor Ponta umple arena cu prim-ministrii

Oficialii clubului Steaua Bucuresti se plangeau ca nu au vandut prea multe bilete pentru meciul cu Schalke 04, de marti seara, dar premierul Victor Ponta a gasit solutia salvatoare.

Fata de alte partide, Steaua a vandut doar circa 20.000 de bilete pana cu o zi inainte de meciul cu Schalke 04 de marti seara, din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

Evolutiile slabe din Europa, rezultatele modeste si, nu in ultimul rand, preturile ridicate i-au facut pe fani sa ramana acasa. Totusi, oficialii trupei din Ghencea spera ca situatia sa se remedieze, mai ales ca vor tine deschise casele de bilete pana la startul confruntarii, ora 21.45.

O solutie salvatoare poate veni, insa, din partea premierului Victor Ponta. Acesta a anuntat ca toti prim-ministrii si oficialii prezenti la Reuniunea China – Europa Centrala si de Est sunt invitati la marele meci.

Deja la partida si-au anuntat prezenta prim-ministrii din Albania, Muntenegru si Macedonia. Evident, o asemenea situatia necesita si o imbunatatire a fortelor de ordine care asigura paza pe stadion, astfel ca alte cateva sute de locuri vor fi ocupate, in plus, cu stewarzi, garzi de corp si chiar politisti sub acoperire.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger