AcasăSPORTSteaua sarbatoreste titlul cu un amical de lux

Steaua sarbatoreste titlul cu un amical de lux

Stelistii se pregatesc sa sarbatoreasca un nou titlu

Steaua Bucuresti este pe punctul sa castige un nou titlu de campioana, iar trupa din Ghencea ar putea sarbatori castigarea trofeului cu un amical disputat in august, impotriva formatiei Real Madrid.

Stelistii se pregatesc sa sarbatoreasca un nou titlu

Madrilenii ar fi trebuit sa joace initial cu Astra Giurgiu, in perioada 8-15 august, dar intelegerea a cazut astfel ca afaceristul Adrian Thiess, cel care se ocupa cu organizarea unor astfel de meciuri, si-a indreptat atentia catre Steaua Bucuresti.

Conform fanatik.ro, Thiess a anuntat deja ca un amical Steaua – Real Madrid ar avea un succes urias, iar partida ar trebui organizata pe un stadion de cel putin 100.000 de locuri.

Confruntarea ar urma sa aiba loc imediat dupa ce Real Madrid se va intoarce din turneul din SUA, iar gruparea antrenata de Carlo Ancelotti ar urma sa vina la Bucuresti cu toate vedetele valide la ora respectiva, inclusiv Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Sergio Ramos.

Steaua are noua puncte avans fata de Astra Giurgiu, ocupanta locului al doilea, iar elevii lui Laurentiu Reghecampf au demonstrat ca nu sunt dispusi sa mai faca vreun pas gresit in drumul spre cucerirea trofeului.

In aceste conditii, amicalul cu Real Madrid ar fi modul ideal pentru sarbatorirea unui nou titlu de campioana, ramane insa de vazut si cum meciul respectiv ar afecta programul „ros-albastrilor” de pregatire pentru preliminariile UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger