AcasăSPORTSteaua sa fii, noroc sa ai!

Steaua sa fii, noroc sa ai!

Reprezentanta Romaniei are parte de multa sansa in actuala editie a Ligii Campionilor. Steaua Bucuresti va evita in play-off-ul pentru grupe doua formatii puternice din estul Europei – Viktoria Plzen si Dinamo Zagreb -, ambele trecute in urna capilor de serie.

Latovlevici a marcat

Cu Dinamo Tbilisi, trupa lui Laurentiu Reghecampf n-a mai aratat entuziasm in joc, la fel cum s-a-ntamplat turul precedent, cand la Bucuresti a poposit Vardar Skopje. Chiar si fara sa forteze (n-avea de ce, dupa victoria cu 2-0 din Georgia), Steaua s-a calificat la pas in faza urmatoare a competitiei (scor 3-1 la general), acolo unde o asteapta adversari mai puternici, dar sub cei la care se asteptau sefii clubului. Cea mai buna veste a serii de marti a venit din Slovenia, acolo unde eliminarea cipriotilor de la APOEL Nicosia de catre NK Maribor a dus la eliberarea unui loc in urna capilor de serie; pe care l-a ocupat Dinamo Zagreb, reprezentanta Croatiei in Liga Campionilor si una dintre cele mai periculoase grupari peste care ar fi putut da Steaua la tragerea la sorti de maine. Cam la fel au stat lucrurile si-n cazul Viktoriei Plzen, echipa pe care „ros-albastrii” doreau s-o evite in play-off: cehii au avansat si ei in urna capilor de serie.

Aseara urmau sa se dispute ultimele meciuri din turul trei, atentia romanilor fiind indreptata spre confruntarile Hafnarfjardur – Austria Viena si Legia Varsovia – Molde. Austriecii si polonezii sunt favoriti la calificare si posibili adversari ai Stelei. Celelalte trei formatii care vor fi implicate maine in tragerea la sorti sunt Ludogoret Razgrad (campioana Bulgariei, cu ex-dinamovistul Cosmin Moti titular, a eliminat pe Partizan Belgrad printr-o dubla victorie!), NK Maribor si Sahtior Karagandy.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger