AcasăSPORTSteaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti este a patra si ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus joi seara, cu 2-0, impotriva formatiei Otelul Galati.

In ciuda faptului ca Laurentiu Reghecampf a folosit mai multe rezerve, campioana Romaniei a controlat meciul in mare masura si a ratat cateva ocazii uriase, pe langa cele doua goluri inscrise.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit in minutul 32, cand Alex Bourceanu a sutat in bara, mingea a sarit la Tatu si brazilianul, cu toata poarta goala in fata, a sutat in peluza.

Steaua a deschis scorul imediat dupa pauza, italianul Piovaccari transformand in gol o centrare excelenta venita de la Cornel Rapa. Si, daca Steaua a punctat in startul reprizei a doua era normal sa o faca si pe final, pustiul Alexandru Tarnovan reusind sa marcheze golul de 2-0 in minutul 86, dupa o lansare excelenta a aceluiasi Piovaccari.

Steaua – Otelul s-a terminat 2-0 si trupa din Ghencea s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, alaturi de Dinamo Bucuresti (1-0 cu Pandurii Targu Jiu), Petrolul Ploiesti (4-2, dupa prelungiri, cu FC Vaslui) si Astra Giurgiu (3-0 cu Viitorul Constanta).

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger