AcasăSPORTSteaua s-a calificat in play-off-ul Europa League VIDEO

Steaua s-a calificat in play-off-ul Europa League VIDEO

Rocha a inscris primul gol al stelistilor (foto: captura Antena 1)

Echipa bucuresteana FC Steaua a reusit sa invinga, in deplasare, echipa slovaca Spartak Trnava, cu scorul de 3 – 0, reusind sa se califice in play-off-ul Europa League.

Rocha a inscris primul gol al stelistilor (foto: captura Antena 1)

Steaua Bucuresti a reusit, joi, sa se califice in play-off-ul Europa League dupa ce a invins, in mansa secunda a turului 3 al competitiei, echipa slovaca Spartak Trnava, cu scorul de 3 – 0. Dorindu-si accederea in etapa viitoare a Ligii, stelistii au atacat inca din primul minut, reusind sa inscrie destul de repede, prin Rocha.

In minutul 8 Raul Rusescu a luat o actiune pe cont propriu, i-a centrat perfect lui Rocha, care a inscris cu poarta goala. In urma golului primit, slovacii s-au retras in aparare, incercand sa inscrie pe contraatac.

 


 

Stelistii au profitat de acest fapt si au atacat orbeste, sperand sa inscrie macar un gol care sa linisteasca apele si sa asigure, in proportie mare, calificarea in play-off-ul Europa League.

Golul care i-a descatusat pe jucatorii de la Steaua Bucuresti a sosit abia in repriza secunda, in minutul 76, prin Rusescu, jucator care a inscris in urma unui corner executat de Bourceanu. Reusita stelistului a fost intens contestata de catre jucatorii slovaci, care reclamau faptul ca balonul trimis de Rusescu nu a trecut de linia portii. Cu toate acestea, la sfatul arbitrului de tusa, centralul a validat reusita romanului.

 
 

Dupa numai cinci minte stelistii au inscris din nou, prin Nikolici, care l-a executat pe portarul slovac cu o lovitura cu capul din 6 metri.

 

 

In urma rezultatului Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Europa League, urmand ca vineri, in urma extragerii la sorti efectuata de catre UEFA, sa afle contra carei echipe va lupta pentru a ajunge in grupele Europa League.

author avatar
Ionut Zgimbau
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger