AcasăSPORTSteaua s-a calificat in grupele Champions League

Steaua s-a calificat in grupele Champions League

Steaua Bucuresti s-a calificat in grupele UEFA Champions League! Ros-Albastrii au incheiat 2-2 in Polonia, returul cu Legia Varsovia, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Datorita numarului mare de goluri marcate in deplasare, Steaua s-a calificat in grupele celei mai importante competitii europene intercluburi. Stanciu si Piovaccari au fost cei care au semnat reusitele echipei noastre in minutul 7, respectiv minutul 9.

Meciul s-a terminat 2-2, polonezii reusind sa puncteze numai de doua ori, desi au controlat meciul cu autoritate dupa al doilea gol marcat de echipa noastra. Si, dupa 1-1 in tur, Steaua a eliminat campioana Poloniei cu scorul de 3-3 la general datorita faptului ca a inscris mai multe goluri in deplasare.

author avatar
Anca Murgoci
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger