AcasăSPORTSteaua - Rapid 0-0 Derby alb cu trei eliminari

Steaua – Rapid 0-0 Derby alb cu trei eliminari

Steaua si Rapid au incheiat la egalitate, 0-0, derbiul din etapa a 11-a a Ligii I la fotbal. Echipele romanesti raman fara victorie pe National Arena.

Min. 96 – Este final de meci pe National Arena. Steaua si Rapid termina la egalitate, 0-0, un meci controlat de giulesteni. Oaspetii au ratat ocazii mai multe si mai mari pana in minutul 70, iar apoi au inchis excelent jocul dupa ce au ramas in inferioritate numerica. Steaua a avut om in plus 20 de minute, dar nu a reusit sa suteze macar spre poarta adversa in perioada respectiva a meciului.

Min. 95 – Straton vede si el cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 92 – Rui Duarte vede cartonasul galben pentru ca a sutat in balon dupa fluierul arbitrului.

Min. 89 – Surdu vede si el cartonasul galben. Radut l-a inlocuit pe Martinovici.

Min. 84 – Martinovic vede galben pentru un fault asupra lui Surdu, care scapase periculos pe contraatac.

Min. 82 – Steaua inca nu reuseste sa profite de omul in plus. Deciziile lui Alexandru Tudor au inceput sa irite ambele tabere. Centralul fluiera tot dupa incidentul de acum un sfert de ora, din careul Rapidului.

Min. 76 – Intra Nikolic in locul lui Cristi Tanase.

Min. 75 – Ezequias este eliminat si el, dupa o intrare dura asupra lui Tibi Balan. Gest stupid al rapidistului.

Min. 72 – Razvan Lucescu face pasul in spate. A iesit Pancu si a intrat Nicolae Grigore, care trece la inchidere, in locul eliminatului Alexa.

Min. 69 – Dani Coman nu mai poate continua jocul, dupa lovitura incasata, iar in poarta Rapidului a intrat Straton.

Min. 66 – Prepelita si Alexa au fost eliminati, insa Tatu, Cristi Tanase, Dani Coman si Rui Duarte au avut si ei un rol activ in meleul din careul rapidist.

Min. 66 – Tibi Balan cade in careul Rapidului, solicitand un penalty, dar Alexandru Tudor lasa jocul sa continue. Apoi Prepelita il ataca dur pe Dani Coman, iar Alexa se implica si el in meleu. Momente incinse in careul Rapidului.

Min. 62 – Intra Surdu in locul lui Sburlea.

Min. 59 – Burca vede cartonasul galben pentru o alunecare periculoasa la Tatu.

Min. 55 – Tibi Balan a intrat in locul lui Mihai Costea.

Min. 50 – Rapid incepe tare si repriza a doua. Deac a centrat de pe stanga si Pancu nu a reusit sa reia cu capul din 6 metri. Alexa a sutat slab de la distanta si Stanca a retinut fara probleme.

21.07 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua. Nu s-au efectuat schimbari in cele doua echipe.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Dupa 45 de minute echilibrate, Steaua si Rapid sunt la egalitate, 0-0. Steaua a avut mai mult posesia, dar Rapid a ratat ocazii mai multe si mai clare.

Min. 45 – Deac centreaza de pe dreapta, din corner, si Herea, din 6 metri, trimite cu capul putin peste poarta lui Stanca.

Min. 43 – Herea face o cursa personala de toata frumusetea, suteaza pe coltul scurt si Stanca respinge in extremis.

Min. 40 – Ne indreptam spre finalul unei prime reprize in care ambele echipe au jucat cu teama si au refuzat sa riste. Un 0-0 pare sa multumeasca ambii antrenori.

Min. 30 – Raspunsul Rapidului vine de la Teixeira, care insira trei adversari, centreaza si Martinovici respinge in extremis, cu ajutorul lui Iliev.

Min. 25 – Prepeliţă şutează periculos şi mingea ocoleşte de puţin poarta lui Dani Coman. Cea mai mare ocazie a Stelei de pana acum.

Min. 24 – Teixeira scapa periculos spre poarta adversa, dar ii paseaza prea tare lui Herea si actiunea oaspetilor ramane fara rezultat.

Min. 14 – Sburlea suteaza periculos, putin peste poarta lui Stanca.

Min. 7 – Rui Duarte il lanseaza excelent pe Teixeira, acesta il pacaleste pe Latovlevici, scapa singur cu Stanca, dar suteaza slab si portarul Stelei retine.

20.04 – Rapid a avut lovitura de start a meciului. Terenul de pe National Arena se prezinta in conditii bune. Stadionul este complet acoperit. In tribune sunt circa 30.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Ilie Stan, incepe cu Stanca – Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Rezerve sunt Cojocaru, Florin Costea, Radut, Galamaz, Mustata, Tibi Balan, Nikolic.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, incepe cu Dani Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burca, Ezequias – Herea, Alexa, Teixeira – Sburlea, Pancu, Deac. Rezerve sunt Straton, Nicolae Grigore, Cassio, Oros, Bozovic, Iulian Apostol, Surdu.

author avatar
Cristi Ionita
13.038 afisari

1 COMENTARIU

  1. S-al aresteze pa Mitica Dragomir ca a vandut dreptul de tv pt o firma CARE NU ARE ACOPERIRE NICI 5% DIN TARA trebue sa te abonezi la Romtelecom ca sa vezi meciul Steaua- Rapid citi bani si-o fi luat avea dreptate Siman, Mititelu si Iancu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger