AcasăSPORTSteaua poate juca pe "National Arena" in "optimi"!

Steaua poate juca pe „National Arena” in „optimi”!

Forul de la Nyon le permite „ros-albastrilor” sa ramana in Capitala si pentru faza urmatoare a competitiei, asta in situatia in care vor elimina pe Twente Enschede in „16-imi”.

"National Arena" tinde sa devina "casa" Stelei

In felul acesta, ajutorul promis de Florian Walter, care era dispus sa le ofere stelistilor gazduire pe „Cluj Arena”, reprezinta un gest laudabil, dar inutil. Daca se califica in optimile de finala din Europa League, Steaua va juca tot in Bucuresti partida considerata pe teren propriu. Decizia apartine UEFA, forul prezidat de francezul Michel Platini informand FRF ca „ros-albastrii” pot calca iarba de pe „National Arena” si din luna martie incolo. Initial, se stia ca niciun meci de fotbal nu se va mai desfasura pe acest stadion pana in mai, cand este programata finala Europa League. Motivul: evitarea deteriorarii gazonului, unul si asa cu destule probleme.

Nemtii de la „Sat 1” vin la Bucuresti

Convinsi ca romanii nu va avea niciun fel de emotii cu Twente Enschede, nemtii de la televiziunea germana „Sat 1” se pregatesc sa faca o vizita la Bucuresti, cu scopul de a pregati duel dintre Schalke si Steaua, din faza optimilor de finala (8 martie).

800.000 de euro din bilete

Pentru confruntarea cu olandezii de la Twente, clubul Steaua a vandut 50.000 de bilete in doua zile! Dintr-un foc, Gigi Becali a pus mana pe 800.000 de euro, la aceasta suma urmand a se adauga si banii proveniti din publicitate si din drepturile tv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger