AcasăSPORTSteaua pleaca maine in Austria

Steaua pleaca maine in Austria

Componentii formatiei Steaua Bucuresti vor pleca maine, la ora 18.00, in Austria, pentru primul cantonament programat in aceasta vara.

Pana la plecarea in Austria, israelianul Ronny Levy, antrenorul Stelei, a programat doua sedinte de pregatire, ambele urmand a avea loc la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia. Astfel, elevii lui Levy se vor antrena astazi, de la ora 18.00, si maine, de la ora 10.00.

Levy are in aceste momente la dispozitie un lot de 27 de jucatori alcatuit in mare majoritate din fotbalisti de la echipa a doua si jucatori precum Eugen Baciu sau Janos Szekely, care au fost anuntati ca sunt liberi sa-si gaseasca alte echipe incepand cu data de 1 iulie. In lotul Stelei au fost incluse si ultimele achizitii: Gabi Matei, Dorinel Popa, Bajenaru, Mihai Costea, Rusescu, Tatu si Bruno Moraes. Acestia ar putea fi urmati de Prepelita sau Bourceanu.

Din lotul Stelei lipsesc Tatarusanu, Cristi Tanase, Latovlevici si Gardos, care au fost plecati cu nationala Romaniei in turneul din America de Sud si vor face jonctiunea cu coechipierii lor in Austria, pe 24 iunie.

Steaua are programate trei meciuri de verificare in primul cantonament din aceasta vara: cu Zestafoni (23 iunie), cu Eintracht Frankfurt (25 iunie) si cu Fortuna Dusseldorf (28 iunie). Elevii lui Ronny Levy se vor intoarce pe 29 iunie in Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger