AcasăSPORTSteaua pierde un titular in vara. Gardos a primit hartie ca poate...

Steaua pierde un titular in vara. Gardos a primit hartie ca poate pleca!

Florin Gardos, fundasul central al Stelei, va fi urmatoarea lovitura data de campioana Romaniei pe piata transferurilor.

Dupa ce in vara anului trecut i-a vandut pe Raul Rusescu si Vlad Chiriches, Steaua Bucuresti se pregateste sa incaseze bani seriosi din transferuri si in vara acestui an.

Principala lovitura ar fi cedarea fundasului Florin Gardos, fotbalist dorit de echipe de top precum Olympique Marseille, Fiorentina, FC Liverpool sau Borussia Dortmund.

Iar fotbalistul isi doreste sa plece cat mai repede, mai ales ca o mutare in strainatate i-ar asigura, evident, si o crestere salariala pe masura.

Conform oracoluldelabalcesti.ro, Gardos are contract cu Steaua pana in vara lui 2015, iar trupa din Ghencea i-a transmis ca poate pleca inca din vara acestui an, cu conditia ca transferul sa se faca pe o suma multumitoare. Concret, fundasul a primit o hartie prin care se poate transfera la orice echipa din strainatate pentru 6 milioane de euro.

Interesant este ca Gardos a refuzat sa semneze un contract cu italianul Chiodi, impresarul care a preluat afacerile clanului Becali, dar nu a semnat nici cu Anamaria Prodan, sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf.

author avatar
Cristi Ionita
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger