AcasăRecomandariSteaua pierde trei milioane de euro

Steaua pierde trei milioane de euro

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a anuntat excluderea din lot a atacantului Mihai Costea pe motiv de nerespectare a programului impus echipei. Olteanul si Ciprian Tatarusanu sunt, in clipa de fata, principalele griji din Ghencea.

Mihai Costea nu mai vrea sa auda de Steaua

„Pentru ca a refuzat sa coboare la masa, pe Mihai Costea am hotarat sa-l trimitem la echipa a doua, chiar daca noi nu avem asa ceva. Pentru mine, el nu mai conteaza la Steaua! Din ce am discutat cu el, era suparat pentru ca nu a fost introdus in lot la meciul cu Vardar. Este normal sa fii suparat, dar nu este normal sa nu vii la programul echipei. Sunt si alti jucatori care au evoluat foarte bine in perioada de pregatire, adica Parvulescu, Gardos sau Perpelita. Toti ar trebui sa-si faca bagajele si sa plece? Vad ca ei inteleg situatia, numai Costea nu!”, a declarat Reghecampf. Exclus din lot, Mihai Costea reprezinta o gaura de 1,4 milioane euro, reprezentand suma platita de Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru transferul olteanului. De altfel, patronul FC Universitatea Craiova a dezvaluit, ieri, ca Steaua i-a trimis oficial o solicitare de returnare a banilor, pe motiv ca oricum clubul a fost dezafiliat de FRF, iar fotbalistul ar fi ajuns gratis in Ghencea!

Tatarusanu isi doreste sa evolueze in strainatate din 2014

Inainte de reluarea campionatului, Mihai Costea nu este singura preocupare a conducerii steliste. Managerul MM Stoica se loveste de refuzul constant al portarului Ciprian Tatarusanu de a-si prelungi contractul scadent in vara viitoare. Achizitionat de la Gloria Bistrita cu 1,5 milioane euro, internationalul Stelei poate pleca gratis la anul, situatie pe care „militarii” vor s-o evite cu orice pret.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
820 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger