AcasăSPORTSteaua pierde si fanii!

Steaua pierde si fanii!

Fanii Stelei nu mai vin in numar mare la meciurile echipei

Suporterii campioanei Romaniei nu dau prea mare importanta meciului cu Dinamo Kiev, chiar daca diseara se joaca viitorul european al Stelei.

Fanii Stelei nu mai vin in numar mare la meciurile echipei

In plin conflict cu MApN-ul, clubul lui Gigi Becali se vede parasit si de fani, care nu se inghesuie sa cumpere bilete la partida cu Dinamo Kiev. Pana acum nu s-au vandut nici macar 5.000 de tichete, astfel ca este de asteptat ca Arena Nationala sa fie dezolant de goala la startul intalnirii. Cel mai mic pret pentru un bilet este de 25 de lei, la peluze, insa costul creste de aproape patru ori (90 de lei) in cazul tribunei a doua si de zece ori (250 lei) pentru tribuna intai.

Dragomir afla de la Becali ultimele vesti din razboiul cu MApN

Fiindca se asteptau ca suporterii sa nu fie interesati de acest meci, oficialii Stelei au inchiriat doar primul inel al Arenei Nationale. „Steaua se poate califica in primavara europeana numai cu ajutorul fanilor”, este de parere Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk. Campioana Romaniei depinde, insa, si de rezultatul confruntarii dintre Rio Ave si Aalborg, acolo unde portughezii nu trebuie sa piarda jocul. Remiza sau victoria gazdelor, plus un succes al Stelei, i-ar duce pe fotbalistii pregatiti de Costel Galca in faza urmatoare a competitiei.

Miza de doua milioane de euro

Eliminarea din Europa League i-ar cauza lui Gigi Becali o pierdere de doua milioane de euro, bani pe care clubul ii are garantati in cazul calificarii. Calculele pe care si le fac stelistii sunt simple: 200.000 de euro da UEFA pentru o victorie in meciul cu Dinamo Kiev, inca 200.000 pentru calificarea in primavara europeana, 500.000 de euro din market-pool si in jur de un milion de euro din bilete si publicitate pentru partida de la Bucuresti din faza 16-imilor de finala. Daca s-ar califica, Steaua ar urma sa intalneasca un adversar de calibru, dintre Inter, AS Roma, Napoli, Manchester City, Tottenham sau Ajax.

„MApN vrea bani, nu culori”

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal stie cum se vor finaliza negocierile dintre Gigi Becali si Ministerul Apararii Nationale. In opinia lui Dumitru Dragomir, Armata nu vrea altceva decat bani de la Becali, nefiind interesata de emblema sau numele clubului Steaua: „Nu trebuia sa se procedeze asa, Steaua nu e o echipa de doi lei, de judet, e o echipa care reprezinta Romania in cupele europene. Eu nu le-as da niciun ban, as schimba echipamentul si as pune alt nume, «New Steaua». Cei care nu au facut nimic pana acum vor bani. Asta ii intereseaza pe ei, vor bani, nu culori! Daca nu era Becali, Steaua era stearsa de pe harta. Dupa cum il stiu eu pe Becali, cred ca e dispus sa dea pana in 200.000 de euro. Eu, daca as fi in partea cealalta, la Armata, m-as multumi si cu 100.000, insa am auzit ca ei cer un milion de euro”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger