AcasăSPORTSteaua pierde printre degete doua puncte la Galati

Steaua pierde printre degete doua puncte la Galati

Etapa a 24-a a Ligii I la fotbal s-a incheiat luni seara, la Galati, cu meciul dintre Otelul si Steaua care s-a incheiat la egalitate, 1-1.

Desi nu a marcat, Laurentiu Iorga a fost cel mai bun jucator de pe teren

Reghecampf a trimis pe teren „artileria grea” si Steaua a inceput in forta, Rusescu ratand in doua randuri deschiderea scorului.

In ciuda faptului ca a fost dominata, Otelul s-a inchis bine si a ripostat pe contraatac, Iorga si Didi dand mari emotii defensivei ezitante a Stelei.

Steaua a deschis scorul in minutul 62, dupa o faza ciudata. Alexandru Tudor a acordat destul de aiurea o lovitura libera in favoarea oaspetilor, Bourceanu a centrat, Rusescu a prelungit cu capul si Szukala a inscris cu un sut din apropiere, dar si cu largul concurs al lui Grahovac, care a scapat balonul in plasa.

Imediat dupa gol, Tatu putea sa faca 2-0, dar sutul sau a fost scos cu mari emotii de acelasi Grahovac.

Pe final, Steaua a facut pasul in spate si Otelul a inceput sa forteze.

La ultima faza a meciului, Iorga a centrat de pe stanga, din lovitura libera, pe coltul lung si Sarghi, nemarcat, a restabilit egalitatea cu o superba lovitura cu capul.

Otelul – Steaua s-a incheiat 1-1 si oaspetii pierd doua puncte extrem de importante. Chiar si asa, trupa lui Reghecampf are 13 puncte avans fata de Astra, astfel ca lupta pentru titlu este ca si incheiat.

In celelalte doua meciuri disputate luni seara, FC Vaslui a trecut, cu 3-2, de Viitorul Constanta, iar CSM Iasi s-a impus, cu 2-1, impotriva formatiei Gloria Bistrita.

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger