AcasăSPORTSteaua - Petrolul 2-2. Derby de nivel european pe National Arena

Steaua – Petrolul 2-2. Derby de nivel european pe National Arena

Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti au incheiat la egalitate, 2-2, ultimul meci din etapa a 27-a a Ligii I la fotbal.

 

Steaua a inceput mai bine si Rusescu a ratat prima ocazie importanta a meciului, sutul sau din intoarcere trecand putin pe langa poarta adversa.

Raspunsul Petrolului vine de la Bokila, sutul acestuia intinzandu-l la maxim pe Tatarusanu, care a respins cu mari emotii de langa bara.

Steaua a deschis scorul in minutul 24, Rusescu transformand cu siguranta un penalty acordat in urma unui fault al lui Manasse asupra lui Adi Popa.

Petrolul nu s-a dat batuta, a revenit in atac, iar presiunea pusa pe adversar a dus la cartonasele galbene incasate de Chiriches si Bourceanu.

Pana la urma egalarea a venit in finalul primei reprize, cand Hoban a inscris cu capul, dupa un corner executat de Boudjemaa.

Oaspetii au inceput in ofensiva repriza a doua, iar Tatarusanu s-a opus cu mari emotii la suturile trimise de Bokila si Hoban.

Steaua a punctat din nou din penalty in minutul 80. Latovlevici a transformat cu siguranta un penalty acordat de Alexandru Tudor dupa o faza dubioasa. Manasse a comis un hent in careu, dar, in prealabil, Geraldo fusese faultat in atac astfel ca Petrolul ar fi trebuit sa primeasca o lovitura libera.

Centralul s-a revansat in minutul 84, cand nu a acordat faultat in atac la un duel intre Chiriches si acelasi Geraldo. Stelistul, presat de fundasul Petrolului, a trimis cu capul in propria poarta.

Steaua – Petrolul s-a incheiat 2-2 si chiar daca trupa lui Laurentiu Reghecampf mai obtine un punct in lupta pentru titlu, bucurestenii au dat semne evidente de scadere fata de startul sezonului de primavara.

[youtube]U1brdV7nCYA[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger