AcasăSPORTSteaua paraseste cupele europene

Steaua paraseste cupele europene

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, a facut egal, 0-0, cu Schalke 04, marti seara, in etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League, si a ratat calificarea in primavara europeana.

Steaua avea nevoie de victorie, pentru a pastra sanse reale de calificare, astfel ca a inceput meciul in forta si s-a instalat in jumatatea de teren adversa. Piovaccari, poate cel mai activ jucator al Stelei, a ratat prima ocazie a meciului in minutul 18, cand lobul sau s-a dus putin peste poarta.

Raspunsul oaspetilor a venit in minutul 29, cand Farfan a trimis si el peste dintr-o situatie ideala. Pana la pauza am mai notat doar ocazia uriasa ratata de acelasi Piovaccari, in minutul 31, cand voleul sau spectaculos a fost respins cu greu de Fahrmann.

In partea a doua a intalnirii, Steaua a atacat si mai mult si si-a creat cateva ocazii uriase. Chipciu si Prepelita s-au incurcat reciproc intr-o situatie ideala, sutul lui Crisit Tanase a sters bara, iar Stanciu a incercat o executie fandosita si a sutat direct in bratele lui Fahrmann.

Desi Jens Keller i-a trimis pe teren, pe final, pe Draxler si Obasi, Schalke a resimtit din plin numeroasele absente si nu a reusit sa se apropie periculos de poarta Stelei.

Steaua – Schalke s-a incheiat la egalitate, 0-0, rezultat care dezavantajeaza ambele echipe. Steaua nu mai are sanse nici macar la locul 3, respectiv la calificarea in 16-imile de finala ale Europa League, in timp ce Schalke este obligata sa castige cu Basel, acasa, in ultima etapa, pentru a ajunge in optimile Ligii, altfel nemtii pierd enorm pe plan financiar.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger