AcasăSPORTSteaua OUT de pe National Arena!

Steaua OUT de pe National Arena!

Mircea Sandu a anuntat ca Steaua risca sa nu-si mai poata desfasura meciurile de pe teren propriu pe National Arena din primavara.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, sustine ca UEFA a cerut ca ultimul meci disputat pe noul stadion sa fie amicalul Romaniei cu Uruguay din 29 februarie, pentru ca gazonul sa fie in conditii optime la finala Europa League din luna mai.

„Gazonul de pe National Arena este compromis in partea dinspre bulevardul Basarabia, din cauza lipsei de lumina. Nu se face fotosinteza asa cum trebuie si radacina nu este dezvoltata cum trebuie. Asa ca, vom cauta sa ajungem la o intelegere ca pe acest stadion sa se mai dispute doar 5 meciuri.

Dacă Steaua va merge mai departe in cupele europene, atunci va fi o problema. Rulourile trebuie schimbate, inlocuite, de aceea vom incerca sa aranjam la UEFA ca eventualul meci pe care Steaua il va disputa in primavara sa fie ultimul, dupa care sa schimbam suprafata de joc. UEFA ne permite ca ultimul meci pe care il jucam inainte de finala Europa League, din 9 mai 2012, sa fie amicalul Romaniei cu Uruguay, de pe 29 februarie”, a declarat Mircea Sandu la Sport.ro.

Patronul Stelei a declarat ca nu isi face probleme deoarece gazonul de pe National Arena oricum va fi schimbat din nou in luna martie.

„Noi avem un contract si nu are nicio legatura. E adevarat ca Mircea Sandu i-a spus lui Argaseala sa gasim alte solutii si sa jucam pe National Arena doar cu Dinamo si cu Larnaca. Omul a spus sa gasim solutii, nu ca ne interzice. Mircea Sandu nu s-a erijat in proprietarul stadionului. Daca nu se poate juca, nu mai joaca Steaua acolo, nu trebuie sa spuna Mircea Sandu asta.

UEFA nu vine niciodata sa zica ca asta e ultimul meci pe un stadion. Mircea Sandu minte. Nu poate UEFA sa se bage si sa nu ne permita sa mai jucam pe National Arena. Ce treaba are UEFA cu National Arena? Ce probabil nu stie Mircea Sandu e ca acest gazon se va schimba in martie. Noi vom aduce instalatie, ca asa am convenit cu primaria, sa inchiriem instalatia. L-as ruga pe domnul Mircea Sandu sa spuna adevarul. Cei de la UEFA au spus ca nu-i intereseaza, ca nu se baga ei la stadionalene noastre”, a declarat Gigi Becali la gsptv.

author avatar
Razvan Telegescu
1.193 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mircea sandu ar trebui sa-si vada de treaba lui.
    Sa aiba grija de nepoti si sa ia sa la pensie k a adunat avete pentru 3 generatii. sa lase altii mai tineri care poate ori face ceva penttu fotbalul romanesc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger