AcasăSPORTSteaua, obligata sa se antreneze la Constanta

Steaua, obligata sa se antreneze la Constanta

Stelistii vor merge la Constanta pentru antrenamente

Data afara de la Mogosoaia, echipa antrenata de Ilie Stan pleaca sa se pregateasca tocmai la Constanta. Duminica viitoare, bucurestenii reiau campionatul cu un meci la Mioveni.

Stelistii vor merge la Constanta pentru antrenamente

Cu o saptamana inainte de reluarea sezonului in Liga 1, Steaua este singurul club din Liga 1 care nu are o baza de antrenament proprie si trebuie sa caute gazduire prin vecini. Problema este ca „principalul” Ilie Stan a tradus notiunea de „vecini” printr-o excursie la Constanta, oras aflat la 250 de kilometri distanta de Capitala! Practic, in 10 zile, fotbalistii Stelei se plimba pe traseul Bucuresti – Enschede – retur – Constanta – Mioveni, in total aproximativ 4800 de kilometri.

Amical cu Farul

Profitand de prezenta la malul marii, „ros-albastrii” vor disputa, miercuri, si un meci amical in compania Farului. Initial, aceasta partida trebuia sa aiba loc in weekend, pe terenul de la Mogosoaia, insa selectionerul Victor Piturca le-a inchis portilor stelistilor, anuntandu-i ca echipa nationala trebuie sa pregateasca acolo testul cu Uruguay.

Jucatorii n-au mai facut scandal

Dupa eliminarea din Europa League, angajatii lui Gigi Becali au lasat deoparte pretentiile de mari vedete, plecand capul si acceptand fara cracnire orice decizie a staff-ului tehnic. La fel au stat lucrurile si cand antrenorul i-a anuntat pe jucatori ca astazi se pleaca la Constanta, pentru un cantonament de o saptamana.

Piturca explica

Acuzat ca i-a alungat pe stelisti de la Mogosoaia, selectionerul Victor Piturca s-a disculpat, ieri, intr-o conferinta de presa: „Lucrurile au fost foarte clare de la inceput, cand am acceptat ca Steaua sa se pregateasca in acest complex, dar am avut pretentia ca ei sa nu fie prezenti aici atunci cand echipa nationala are actiune. Intr-adevar, Valeriu Argaseala m-a rugat sa las Steaua sa joace aici, dar ar fi fost imposibil pentru ca terenul este foarte moale si nu ar mai fi fost conditii pentru echipa nationala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger