AcasăSPORTSteaua - Nurnberg, primul amical al campioanei din 2014, este LIVE aici

Steaua – Nurnberg, primul amical al campioanei din 2014, este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, sustine, marti seara, primul meci amical din 2014.

 

Min. 90 – Este final de meci la Marbella. Nurnberg se impune, cu 5-1, dupa un meci catastrofal facut de Steaua.

Min. 87 – Chipciu vede cartonasul rosu pentru ca si-a lovit un adversar.

Min. 82 Steaua – Nurnberg 1-5. Latovlevici respinge o centrare de pe stanga, mingea sare la Angha si acesta il invinge pe Nita cu un sut in forta.

Min. 73 Steaua – Nurnberg 1-4. Neagu transforma perfect o lovitura libera de la circa 25 de metri.

Min. 69 – Ocazii la ambele porti. Mai intai Gabi Iancu il intinde serios pe portarul advers cu un sut de la distanta. Apoi, Nita este la un pas sa fie surprins cu un sut de la centrul terenului.

Min. 58 Steaua – Nurnberg 0-4. Steaua are corner la poarta adversa, nemtii resping, mingea ajunge cu sansa in jumatatea noastra de teren, Mak scapa singur cu Nita si il executa cu un sut in forta.

Min. 46 – Steaua joaca in repriza a doua cu Nita – Neagu, Szukala, Aldea, Latovlevici – Radut, Pintilii – Chipciu, Stanciu, Gabi Iancu – Kapetanos.

20.05 – Incepe repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Marbella. Nurnberg conduce, cu 3-0, dupa o repriza in care Steaua a evoluat lamentabil. Apararea a gafat in repetate randuri, iar Keseru a avut o evolutie slaba, semn ca nu-i convine sa joace in spatele varfului impins.

Min. 41 Steaua – Nurnberg 0-3. Nemtii scapa din nou pe contraatac si Drmic majoreaza avantajul lui Nurnberg cu un sut care il lasa fara replica pe Tatarusanu.

Min. 31 – Adi Popa centreaza, portarul nemtilor respinge si Prepelita reia alaturi.

Min. 20 Steaua – Nurnberg 0-2. Nemtii scapa pe contraatac si Drmic puncteaza nestingherit.

Min. 18 Steaua – Nurnberg 0-1. Nemtii deschid scorul dupa o actiune in care Kiyotake scapa de Varela si il executa pe Tatarusanu cu un sut plasat.

Min. 8 – Steaua controleaza startul partidei, ratand si o dubla ocazie prin Cristi Tanase si Keseru, care l-au luat la tinta pe goalkeeperul advers.

19.01 – Steaua are primul atac al meciului.

Steaua incepe cu Tatarusanu – Gabi Matei, Rapa, Varela, Pirvulescu – Bourceanu, Prepelita – Adi Popa, Keseru, Cristi Tanase – Piovaccari.

Elevii lui Laurentiu Reghecampf sunt in cantonament la Estepona (Spania), iar marti seara, de la ora 19.00, da piept cu formatia germana FC Nurnberg intr-un meci amical ce se anunta extrem de interesant.

Din lotul lui Reghecampf nu lipsesc Claudiu Keseru, achizitia de marca a Stelei din aceasta iarna, sau Ciprian Tatarusanu, goalkeeper despre care se spune ca este foarte aproape de un transfer in Italia, la AC Fiorentina.

Nemtii raspund cu un lot din care nu lipsesc brazilianul Marcos Antonio, fostul fundas central al Rapidului, sau cehul Tomas Pekhart, fotbalist adus de la Tottenham Hotspur.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
761 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger