AcasăRecomandariSteaua n-are fata de grupele Champions League!

Steaua n-are fata de grupele Champions League!

Campioana Romaniei disputa in aceasta seara (21.30, PRO TV) cel mai important meci al debutului de sezon, returul cu Partizan Belgrad din turul III preliminar al UEFA Champions League.

Legendele Stelei sustin ca Radoi si Gigi Becali sunt principalii vinovati pentru un eventual esec suferit in aceasta seara (sursa foto digisport.ro)

In prima mansa, la Bucuresti, scorul a fost egal (1-1), dupa o evolutie mai degraba modesta a Stelei, dar oficialii campioanei sunt plini de optimism. In schimb, veteranii gruparii din Ghencea nu cred in miracole. „Jucatorii au nevoie de minute ca sa aiba tonus si sa intre in ritmul competitiei. Numai daca joci meci de meci poti sa intri in forma, se poate stabili formula ideala si baietii pot ajunge la un nivel ridicat. Mirel (n.n. Radoi) a gresit atunci cand si-a menajat titularii in campionat”, este concluzia trasa de Marius Lacatus. Fost coechipier cu Lacatus in echipa care castiga Cupa Campionilor Europeni in 1986, Gabi Balint sustine si el ca „Steaua nu are fata de grupele UEFA Champions League. E lipsa de valoare la cativa jucatori. Tot respectul pentru baieti, dar cu actualul lot nu ai cum sa avansezi in UCL”. Principalul vinovat pentru forma slaba aratata de Steaua este considerat patronul Gigi Becali. Acelasi Gabi Balint puncteaza: „Nu este in regula sa aduci jucatori doar daca mai urci o treapta in cupele europene. La Steaua nu se aduc jucatori pentru a se face performanta, ci doar pentru a se face bani”. Lita Dumitru, un alt nume de legensa al Stelei, sustine ca patronul Becali „toaca aiurea bani. Daca remarci pe moment un jucator, asta nu inseamna ca acel fotbalist se va descurca si la Steaua”. Gloriile il acuza pe finantator ca vrea ca fotbalistii sa faca performanta pe stomacul gol. Trimiterea este evidenta la faptul ca patronul i-a informat pe elevii lui Mirel Radoi nu vor primi niciun ban daca trec de Partizan. In schimb, sarbii joaca pe 20.000 de euro de caciula, ceea ce inseamna o motivatie in plus pentru veteranul Sasa Ilic si coechipierii sai.

author avatar
Cristi Ionita
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger