AcasăSPORTSteaua lui Levy a batut campioana Georgiei

Steaua lui Levy a batut campioana Georgiei

La primul meci cu israelianul Ronny Levy pe banca, Steaua Bucuresti s-a impus, cu 1-0, in disputa FC Zestafoni, campioana Georgiei.

Trupa din Ghencea a controlat jocul, mai ales in prima repriza cand brazilianul Leandro Tatu a marcat si singurul gol al partidei. Tatu a punctat in minutul 42, cu o reluare din apropiere, dupa o centrare venita de la Nicolita.

Golul brazilianului a fost prefatat de doua ocazii uriase ale stelistilor. Bilasco a trimis in bara in minutul 9, dupa o actiune personala de toata frumusetea, iar Martinovic l-a imitat in minutul 15, cand a luat si el bara la tinta cu o lovitura cu capul.

Ronny Levy a inceput cu Stanca – Martinovic, Galamaz, Iliev, Lupu – Nicolita, Dorinel Popa, Bicfalvi, Tatu – Rusescu, Bilasco. Pe parcurs au mai intrat Cojocaru, Geraldo, Mihai Costea, Bajenaru, Albu, Muzac, Bejan si Tosca.

In alte meciuri amicale disputate astazi, campioana Otelul Galati a fost surclasata, cu 4-1, de Astra Ploiesti, iar CFR Cluj a facut scor, 16-0, cu amatorii de la Bischofshofen.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger