AcasăSPORTSteaua - Legia a fost un succes total... in plan financiar. MECIUL...

Steaua – Legia a fost un succes total… in plan financiar. MECIUL DE UN MILION DE EURO

Interes urias pentru partida Steaua Bucuresti – Legia Varsovia, disputata  miercuri seara pe Arena Nationala, in mansa tur a play-off-ului Ligii Campionilor: toate cele 47.000 de bilete puse in vanzare s-au vandut in ritm alert!

Asa cum si-au obisnuit favoritii, suporterii Stelei au luat cu asalt tribunele modernei Arena Nationala, sustinandu-si cu frenezie echipa in meciul cu Legia Varsovia. Capitala a fost paralizata miercuri, cand mii de masini cu numere de provincie s-au perindat pe arterele incinse cautand drumul spre fostul stadion „23 August”. Bucuros peste masura de interesul fanilor, presedintele Valeriu Argaseala a calculat o reteta de un milion de euro pentru partida. Numai din vanzarea biletelor, campionii au strans 700.000 de euro, diferenta de 300.000 banii incasati din marketing si publicitate.

Cel mai scump tichet, in zona VIP de la Tribuna I, a costat 200 de lei, iar cel mai ieftin s-a regasit la peluze, inelul 3, cu numai 20 de lei.

Superbonusuri de la UEFA

Pentru participarea in play-off-ul Ligii Campionilor, Steaua Bucuresti primeste de la UEFA un bonus de 2,1 milioane euro. Si, chiar daca, in cel mai nedorit scenariu, echipa rateaza calificarea in grupe, trecerea in Liga Europa le mai aduce inca 1,3 milioane euro; daca, insa, „ros-albastrii” vor continua in Champions League, UEFA are pregatite inca 8,6 milioane euro drept prima doar pentru cele sase partide disputate din faza grupelor!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger