AcasăSPORTSteaua - Legia 1-1. Calificarea se decide la Varsovia (VIDEO)

Steaua – Legia 1-1. Calificarea se decide la Varsovia (VIDEO)

Steaua Bucuresti si-a diminuat serios sansele de a se califica in grupele Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a obtinut doar un 1-1 in meciul cu Legia Varsovia de pe teren propriu, de miercuri seara.

Steaua a inceput meciul in forta si a ratat trei ocazii importante in prima jumatate de ora. Stelistii au profitat de rigiditatea fundasilor centrali adversi si si-au creat ocazii in urma unor verticalizari, Stanciu, Piovaccari si Cristi Tanase trecand pe langa gol.

Italianul nu a mai gresit tinta in minutul 35, cand a deschis scorul cu un lob de zile mari. Actiunea a fost una marca inregistrata. Bourceanu l-a lansat excelent pe atacant, acesta a scapat singur la limita offside-ului, de langa un Dossa Junior greoi, si l-a executat pe Kuciak.

[youtube]OkC4EZcropA[/youtube]

Desi n-au contat in prima repriza, polonezii le-au dat mari emotii stelistilor in chiar ultimul minut, lovitura cu capul a lui Saganowski fiind scoasa in extremis de Tatarusanu.

Oaspetii si-au continuat momentul favorabil in startul reprizei secunde si Kosecki a egalat in minutul 54. Extrema stanga a polonezilor a punctat cu un sut plasat, dupa un atac prelungit al Legiei si o actiune in care fotbalistii Stelei au comis numeroase greseli tactice.

[youtube]Wqdg0TT2lBU[/youtube]

Spre finalul partidei, Steaua a revenit la conducerea jocului, dar si-a creat cele mai mari ocazii in urma unor suturi de la distanta. Bourceanu a sutat putin pe langa (’59), iar Adi Popa (’90) si Adi Cristea (’90+2) i-au dat mari emotii lui Kuciak.

Steaua – Legia Varsovia s-a incheiat 1-1, iar pentru formatia noastra urmeaza, saptamana viitoare, o deplasare extrem de dificila in infernul de la Varsovia. Legia nu pare genul de adversar redutabil, dar este o echipa disciplinata tactica, incomoda si artagoasa.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger