AcasăSPORTSteaua - Larnaca 3-1 Steaua s-a calificat in primavara europeana

Steaua – Larnaca 3-1 Steaua s-a calificat in primavara europeana

Steaua Bucuresti este singura formatie din Romania calificata in primavara europeana, dupa ce trupa lui Ilie Stan s-a impus, cu 3-1, in meciul cu AEK Larnaca de pe teren propriu.

Min. 95 – Este final de meci pe National Arena. Steaua se impune cu 3-1 si isi asigura calificarea in 16-imile de finala ale Ligii Europa. Formatia noastra a avut mult noroc in aceasta seara, dar sansa a tinut cu echipa mai buna, iar elevii lui Ilie Stan merg in primavara europeana si datorita lui Ciprian Marica.

Min. 88 – Garcia este lansat excelent la limita offside-ului, insa Tatarusanu sta bine pe picioare si blocheaza sutul acestuia.

Min. 86 Steaua – Larnaca 3-1. GOOOOOLLL NIKOLIC! Latovlevic il lanseaza excelent pe Nikolic, la limita offside-ului si atacantul muntenegrean puncteaza cu un sut excelent, pe coltul scurt, langa bara.

* Maccabi Haifa – Schalke 0-2 (Marica 84)

Min. 79 – Intra Bicfalvi in locul lui Raul Rusescu. Ilie Stan pare sa faca pasul in spate.

Min. 76 – Brandan centreaza din nou excelent, de la coltul terenului si Iliev reia cu capul putin peste poarta adversa. La oaspeti a intrat Mitidis in locul lui Pintado.

* Maccabi Haifa – Schalke 0-1, Katan a ratat un penalty pentru Maccabi in minutul 73.

Min. 73  – Priso vede si el cartonasul galben, mai mult pentru proteste decat pentru faultul asupra lui Brandan.

Min. 72 – Nikolic a vazut cartonasul galben pentru ca si-a scos tricoul. La oaspeti a intrat Kingsley in locul lui Van Dijk.

Min. 70 Steaua – Larnaca 2-1. GOOOOOLLL NIKOLIC! Atacantul muntenegrean a marcat cu o superba lovitura cu capul din cornerul obtinut de Tanase si executat de Brandan. Steaua este din nou in primavara europeana.

Min. 70 – Tanase suteaza frumos, cu pamantul, spre coltul lung si Negri respinge in extremis in corner.

Min. 67 – Intra Tatu in locul lui Prepelita.

Min. 64 – Intra Martinovic in locul lui Emeghara.

Min. 61 Steaua – Larnaca 1-1. Demetriou centreaza de pe dreapta, Pintado reia cu capul, de langa un Emeghara visator si Tatarusanu nu mai poate decat sa scoata mingea din plasa.

Min. 59 – Brandan centreaza excelent de pe dreapta, din corner si Nikolic reia cu capul putin pe langa poarta adversa.

Min. 56 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault aiurea asupra lui Van Dijk.

Min. 55 Steaua – Larnaca 1-0. GOOOOOLLL Rusescu. Atacantul Stelei a executat excelent penaltiul obtinut de Nikolic si Steaua este la 35-40 de minute de calificarea in primavara europeana.

Min. 54 – Nikolic este faultat in careu si se acorda penalty pentru Steaua.

Min. 52 – Rusescu centreaza de pe stanga si Hofland respinge din fata lui Prepelita.

Min. 50 – Steaua a inceput cu mai multa determinare partea a doua a jocului.

23.07 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Steaua si AEK Larnaca sunt la egalitate, 0-0, dupa o repriza echilibrate in care ambele formatii si-au create cateva sanse de a deschide scorul. Lupta pentru calificare ramane deschisa in Grupa J.

Min. 45 – Iliev vede cartonasul galben pentru o intrare dura.

Min. 42 – Tanase suteaza pe jos, din unghi, Rusescu nu reuseste sa devieze si Negri retine.

Min. 41 – Priso se distreaza cu Latovlevici, suteaza din unghi si Tatarusanu retine. Steaua trebuie sa schimbe ceva la pauza, daca vrea sa emita pretentii la calificare.

Min. 36 – Pintado vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Geraldo.

Min. 35 – Hofland executa excelent o lovitura libera de la 30 de metri, cu pamantul, Tatarusanu respinge in extremis si Emeghara respinge in corner din fata lui Gonzalo Garcia.

Min. 32 – De Cler centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, Pintado este liber la 6 metri de poarta lui Tatarusanu, dar mingea este prea inalta si se duce in aut de poarta.

Min. 25 – Prepelita centreaza de pe dreapta, Nikolic reia slab cu capul si mingea se duce departe de poarta lui Negri.

Min. 23 – Stelistii din teren par deocamdata timorati de atmosfera creata de stelistii din tribune. Jocul sufera.

Min. 15 – Raspunsul Stelei vine imediat de la Cristi Tanase. Sutul acestuia, din 16 metri, este scos in extremis de Negri.

Min. 14 – De Cler centreaza de pe stanga si Pintado reia cu capul, putin pe langa poarta lui Tatarusanu. Cipriotii au venit sa-si vanda scump pielea la Bucuresti.

* Maccabi Haifa – Schalke 0-1 (Buljat 7 autogol) In acest moment Maccabi, Steaua si AEK sunt la egalitate de puncte, 6, iar clasamentul in trei o da calificata pe Maccabi Haifa

Min. 7 – Steaua a inceput meciul in jumatatea de teren adversa, dar nu a reusit sa-si creeze ocazii de a marca.

22.05 – Cipriotii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Bucuresti, unde sunt in jur de 2-3 grade celsius. Terenul se prezinta in conditii acceptabile, dar in tribune este o atmosfera de zile mari fiind aproape 50.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Ilie Stan, incepe cu Tatarusanu – Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Rusescu, Nikolic. Rezerve sunt Stanca, Galamaz, Martinovic, Bicfalvi, Mihai Costea, Nastasie, Tatu.

AEK Larnaca, antrenata de Leon Vlemmings, incepe cu Negri – Demetriou, Murillo, Hofland, De Cler – Van Dijk, Ruben Gomez – Priso, Gonzalo Garcia, Linssen – Pintado. Rezerve sunt Fortin, Dimech, Kastanas, Prodromou, Skopelitis, Mitidis, Kingsley.

author avatar
Cristi Ionita
1.338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger