AcasăSPORTSteaua l-a transferat pe Andrei Prepelita

Steaua l-a transferat pe Andrei Prepelita

Dupa Mihai Costea, Steaua a achizitionat al doilea fotbalist de la retrogradata Universitatea Craiova. Este vorba despre Andrei Prepelita. Mijlocasul Universitatii Craiova va fi, incepand de vineri, jucatorul echipei Steaua.

In varsta de 25 de ani, Andrei Prepelita urmeaza sa semneze cu gruparea din Ghencea un contract pe 4 sau 5 ani, urmand a incasa un salariu de 130.000 de euro pe sezon. Adrian Mititelu, finantatorul Universitatii Craiova, a confirmat informatia, fara a mentiona suma pe care Steaua o va vira in contul clubului oltean.

Andrei Prepelita este al doilea jucator al Universitatii Craiova care se transfera la Steaua, dupa Mihai Costea, cumparat de Gigi Becali inca din iarna acestui an, contra sumei 1,4 milioane de euro. Costea a fost lasat sa joace returul sezonului 2010-2011 la Universitatea, iar dupa finalul campionatului a devenit fotbalistul Stelei. Andrei Prepelita a jucat 92 de partide sub tricoul „Stiintei”, echipa pentru care a marcat sase goluri. Prepelita, originar din Slatina, un fotbalist care a mai evoluat pentru FC Arges, are un total de 232 de jocuri in Liga 1.

 

 

 

 

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger