AcasăSPORTSteaua l-a prezentat pe Tucudean, Dinamo forteaza la Bokila

Steaua l-a prezentat pe Tucudean, Dinamo forteaza la Bokila

Bokila si Tucudean, doi dintre cei mai puternici atacanti care au jucat in Liga 1

Dinamovistii au inceput in forta saptamana, iar ieri, la prezentarea lui Gicu Grozav, au anuntat demararea negocierilor cu Terek Groznii si pentru atacantul Jeremy Bokila.

Bokila (foto)si Tucudean, doi dintre cei mai puternici atacanti care au jucat in Liga 1

Imediat ce a finalizat transferul lui Grozav, managerul Daniel Stanciu s-a grabit sa anunte ca mai doreste un fotbalist de la gruparea din Cecenia: „Le multumesc prietenilor mei de la Terek Groznii, prin intermediul site-ului oficial! Vom continua, cu siguranta, colaborarea pe care o avem cu clubul din Rusia fiindca imi doresc foarte mult inca un jucator de la Terek”. Noul sef din Stefan cel Mare face referire la Jeremy Bokila, atacant care a impresionat la Petrolul Ploiesti inainte sa fie vandut in spatiul ex-sovietic. Bokila a fost dorit in trecut si de Steaua, insa finantatorul Gigi Becali n-a acceptat conditiile impuse de Terek. Totusi, se pare ca Dinamo va avea mai multe sanse, varianta agreata de ceceni fiind un imprumut pana la vara, cu optiune de cumparare.
Ofensiva dinamovistilor pe piata transferurilor are legatura cu ultimele „tunuri” date de rivalii din Ghencea. Ieri, campionii l-au prezentat pe George Tucudean, fost atacant in „Groapa”. „Abia astept sa incep campionatul. Baietii m-au primit bine, ne cunoastem de multa vreme, chiar ma bucur ca am ajuns la Steaua, transferul asta este un pas inainte. Suporterii pot sa fluiere, sa faca orice, eu trebuie sa imi fac treaba. Doar prin evolutiile mele o sa ii fac sa ma aplaude si sa ma sustina. Nu sunt nici primul si nici ultimul jucator care s-a transferat de la o rivala. Daca voi juca bine, sigur ma vor aplauda”, a declarat Tucudean.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger