AcasăSPORTSteaua joaca un amical cu CF Braila

Steaua joaca un amical cu CF Braila

Desi Liga I se intrerupe pentru doua saptamani, iar jucatorii s-au plans de oboseala, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a decis sa programeze un meci amical pentru sambata, 23 martie.

Steaua va infrunta, in deplasare, pe CF Braila, liderul surpriza din Liga a doua, seria I, intr-un meci care va avea loc sambata, 23 martie, de la ora 13.00.

Reghecampf are o multime de jucatori dati la echipele nationale, dar chiar si asa, impotriva CF Braila vor evolua cateva dintre piesele grele ale Stelei precum Szukala, Latovlevici, Prepelita, Tatu sau Filip.

Profitand de interesul maxim pentru acest meci, oficialii de la CF Braila au decis sa puna in vanzare bilete, un tichet urmand a costa 5 lei.

Interesant este ca CF Braila este lider in Liga a doua, Seria I, desi are un golaveraj negativ, 23-25. In ultima etapa de campionat, CF Braila a pierdut la Unirea Slobozia, scor 2-3.

Antrenorul lui CF Braila este Alin Panzaru, iar vedetele echipei sunt Alexandru Baltoi, fost la Dinamo, Dinu Sanmartean, fost la FC Vaslui, Sorin Frunza, fost la Rapid si Universitatea Craiova, sau Sorin Radoi, fost la Poli Timisoara.

author avatar
Cristi Ionita
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger