AcasăSPORTSteaua joaca in play-off-ul Ligii Campionilor, Astra a ratat calificarea

Steaua joaca in play-off-ul Ligii Campionilor, Astra a ratat calificarea

La finele unei seri in care amatorii sportului rege si-au impartit atentia intre cele doua meciuri de interes, disputate simultan, ambele contand pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, doar suporterii stelisti s-au putut bucura de reusita favoritilor lor.

Si anume de faptul ca Steaua va fi prezenta in etapa urmatoare a Ligii Campionilor, dupa ce a castigat, cu 2-0, returul cu Sparta Praga, infruntare disputata pe Arena Nationala. Marcatorul ambelor goluri ale ros-albastrilor a fost Nicolae Stanciu, care a punctat atat in prima, cat si in a doua repriza, in minutele 31 si 62. Va reaminim ca in tur, scorul fusese egal, 1-1, si ca tot Stanciu inscrisese pentru echipa antrenata de Reghecampf, dar si ca in meciul de seara trecuta, Sparta Praga a ramas in 10 jucatori incepand cu minutul 51, dupa eliminarea lui Brabec, pentru cumul de cartonase galbene.

Astra, in schimb, a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut, 0-3, cu FC Copenhaga, la danezi acasa. Formatia antrenata, mai nou, de Cristian Petre, odata ce Marius Sumudica e suspendat, n-a reusit sa marcheze niciun punct, fiind vizibil dominata de adversar. Danezii, in schimb, au punctat de trei ori, prin Cornelius, care a reusit o dubla, in minutele 14 si 47, si Santander – minutul 34.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger