AcasăSPORTSteaua isi lasa „vedetele” la echipa nationala

Steaua isi lasa „vedetele” la echipa nationala

Explicatiile lui Becali nu l-au interesat prea mult pe Iordanescu

Razboinicul Gigi Becali a cedat dupa nici 12 ore de „lupta” cu generalul Anghel Iordanescu. Daca luni seara anunta ca nu lasa niciun jucator la echipa nationala, ieri dimineata s-a sucit cu 180 de grade.

Explicatiile lui Becali nu l-au interesat prea mult pe Iordanescu

FCSB-ul latifundiarului a publicat, pe pagina de Facebook, un comunicat de presa prin care anunta ca le permite celor sase jucatori convocati de Iordanescu sa se prezinte sub comanda selectionerului la „adunarea” din Antalya. Paul Papp, Mihai Pintilii, Adi Popa, Nicolae Stanciu, Florin Nita si Alin Tosca, aflati in cantonament cu FC Steaua la Belek, in Turcia, vor fi nevoiti sa ajunga la Bucuresti duminica, de unde se vor intoarce in Turcia, tot la Belek, impreuna cu lotul echipei nationale. C-asa cere protocolul FRF!
„Steaua a primit faxul de convocare a sase jucatori pentru turneul echipei nationale. Fotbalistii trebuie sa se prezinte duminica, 24 ianuarie, incepand cu ora 17:00, la Mogosoaia, dupa care se vor deplasa, impreuna cu lotul, catre Belek, acolo unde se vor pregati si vor disputa partide amicale. Clubul nostru le ureaza mult succes si ii asteapta inapoi la echipa sanatosi!”, se arata in comunicatul FCSB.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger