AcasăSPORTSteaua isi afla astazi adversara din play-off-ul Ligii Campionilor: De evitat Legia...

Steaua isi afla astazi adversara din play-off-ul Ligii Campionilor: De evitat Legia si Ludogoret

Fanii Legiei creaza o atmosfera incendiara la meciurile de acasa

Chiar daca este cap de serie, campioana Romaniei are emotii inaintea tragerii la sorti pentru play-off-ul Ligii. Intre cele cinci adversare posibile mai sunt doua echipe care pot pune probleme „militarilor”.

Dupa Vardar Skopje si Dinamo Tbilisi, Steaua Bucuresti va avea parte de primul adversar cu adevarat puternic in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor. Astazi, dupa orele 13.00, la sediul UEFA de la Nyon, va avea avea loc tragerea la sorti, iar „militarii” se asteapta sa pice cu una dintre urmatoarele cinci formatii: Ludogoret Razgrad (Bulgaria), Legia Varsovia (Polonia), Austria Viena (Austria), NK Maribor (Slovenia) si Karagandy (Kazahstan). Toate sunt campioane nationale, iar primele doua chiar reprezinta trupe de evitat in aceasta dubla mansa.

Fanii Legiei creaza o atmosfera incendiara la meciurile de acasa

De stiut despre…

Ludogoret Razgrad: bulgarii au realizat marea surpriza a turului 3, eliminand campioana Serbiei, Partizan Belgrad, printr-o dubla victorie! Ludogoret are in lot cinci brazilieni, doi portughezi, un spaniol, un columbian si pe romanul Cosmin Moti.

Legia Varsovia: polonezii s-au chinuit cu Molde (Norvegia) in faza precedenta, dar merg brici in campionat (12 goluri marcate in primele trei etape!). In vara, antrenorul Jan Urban si-a intarit lotul cu Júnior Dossa (AEL Limassol), Henrik Ojamaa (Motherwell) si Raphael Augusto (Fluminense).

Austria Viena: are probleme atat in campionat (doar 4 puncte dupa trei etape), cat si in Liga, unde s-a chinuit sa elimine pe Hafnarfjordur, din Islanda. Vedeta echipei ramane Philipp Hosiner, atacant care in sezonul precedent a punctat de 27 de ori.

NK Maribor: campioana Sloveniei din ultimele trei sezoane a trecut, oarecum surprinzator, in turul 3 preliminar de APOEL Nicosia, formatie pregatita de Paolo Sergio, fost „principal” la CFR Cluj, dupa 1-1 in deplasare si 0-0 pe teren propriu. La „violeti” joaca si ex-dinamovistul Jean Philippe Mendy.

Sahtior Karagandy: cea mai slaba adversara cu care poate pica Steaua. Totusi, campioana Kazahstanului se lauda c-a scos din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor puternica formatie BATE Borisov, o prezenta obisnuita a ultimilor ani in grupele cupelor europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger