AcasăSPORTSteaua, invinsa la limita de Spartak Trnava VIDEO

Steaua, invinsa la limita de Spartak Trnava VIDEO

Steaua a fost ingenuncheata in minutul 5 de Spartak Trnava (foto: captura Antena 1)

FC Steaua Bucuresti a pierdut prima mansa a disputei cu Spartak Trnava, scor 1 – 0. Golul a survenit in minutul 5, in urma unei gafe a portarului stelist. Desi au atacat in valuri, stelistii nu au reusit sa egaleze.

Steaua a fost ingenuncheata in minutul 5 de Spartak Trnava (foto: captura Antena 1)

Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a debutat cu o infrangere in cadrul turului trei al Europa League dupa ce, joi, a pierdut la limita, 1 – 0, cu Spartak Trnava. Singurul gol al meciului a sosit in minutul 5, in urma unei gafe colective a apararii steliste.

Mai exact, Chiriches greseste o pasa in propriul careu, Carnota recupereaza si suteaza destul de puternic de la 25 de metri. Gafa este continuata de catre portarul stelist, Tatarusanu care scapa mingea, Mikovic efecatuand o simpla formalitate, aceea de a trimite balonul in plasa.

In urma golului primit stelistii incep sa atace in valuri, sperand sa egaleze si, daca e posibil, sa castige meciul. Desi au sutat din toate pozitiile, jucatorii bucuresteni nu au reusit sa introduca balonul in plasa, trebuind ca, in urma a 90 de minute de fotbal, sa se declare invinsi.

Returul se anunta a fi incendiar pentru stelisti. Le este de ajuns sa inscrie un singur gol, cu conditia de a nu primi vreunul, pentru a duce meciul in prelungiri. Dat fiind modul in care au ratat, desi s-au aflat si singuri cu portarul, meciul se anunta a fi unul aprig. Stelistii nu vor putea conta pe Tanase, jucator care, de nervi, a lovit un jucator advers, primind, direct, cartonas rosu.

author avatar
Ionut Zgimbau
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger