AcasăRecomandariSteaua il vrea pe sarbul Rajkovici!

Steaua il vrea pe sarbul Rajkovici!

Campioana Romaniei nu are incredere in variantele de rezerva Cojocaru si Nita si cauta sa aduca un goalkeeper care merita sa joace titular meci de meci.

Rajkovici, un urias de aproape doi metri la numai 19 ani

Plecarea lituanianului Arlauskis a lasat Steaua descoperita in cel mai sensibil compartiment. Portarul cu care Mirel Radoi va ataca intrarea in Liga nu este roman, alegerea „militarilor” fiind sarbul Predrag Rajkovici. Chiar daca are doar 19 ani (si 1,91 metri!), Rajkovici este capitanul puternicei Steaua Rosie Belgrad si s-a impus deja ca un lider in vestiarul de pe „Maracana” belgradeana.
Zilele acestea, tinta Stelei se afla in Noua Zeelanda impreuna cu echipa nationala Under 20, acolo unde participa la Campionatul Mondial rezervat acestei categorii de varsta. Prin interventiile sale, Predrag Rajkovici a reusit sa califice Serbia in finala de sambata, pe care vecinii nostri o vor disputa impotriva Braziliei. De remarcat ca actuala generatie a sarbilor a castigat si C.M. la Under 19, cu Rajkovici titular si declarat cel mai bun jucator al turneului final! Conform „transfermarkt.com”, cota de piata a sarbului este de 1,8 milioane de euro.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger