AcasăSPORTSteaua ia cei mai buni jucatori ai rivalelor

Steaua ia cei mai buni jucatori ai rivalelor

Satul de problemele financiare de la CFR Cluj, Felgueiras ar renunta la bani pentru un transfer la Steaua

Trupa din Ghencea are cinci puncte avans fata de CFR Cluj si sapte puncte in fata celor de la Astra Giurgiu, dar ros-albastriinu se multumesc cu atat si vor sa-si nimiceasca rivalele.

Satul de problemele financiare de la CFR Cluj, Felgueiras ar renunta la bani pentru un transfer la Steaua

Steaua Bucuresti se indreapta cu pasi mari spre al treilea titlu consecutiv, in ciuda faptului ca echipa antrenata de Costel Galca si-a pierdut din stralucirea pe care o etala in perioada Laurentiu Reghecampf. Trupa din Ghencea nu are adversar in Liga I, fiind singura echipa care etaleaza o stabilitate constanta. Iar pentru a fi siguri ca dau iar lovitura si ajung la masa bogatilor, in UEFA Champions League, oficialii campioanei vor sa actioneze dupa un plan bine pus la punct. Inspirati de nemtii de la Bayern Munchen, care i-au achizitionat pe cei mai buni jucatori ai principalei rivale, Borussia Dortmund, stelistii vor sa puna mana pe perlele echipelor din provincie. Tintele sunt portarul Mario Felgueiras, goalkeeperul lui CFR Cluj, si Constantin Budescu, play-maker-ul Astrei Giurgiu. „Ros-albastrii” vor sa profite de problemele financiare ale rivalelor si sa-i inregimenteze la un pret cat mai bun pe cei doi fotbalisti, in iarna. Felgueiras si Budescu sunt vazuti drept favoriti pentru a-i inlocui pe Giedrius Arlauskis si Lucian Sanmartean, doi dintre stelistii aflati pe picior de plecare.

Budescu (in alb) este considerat la fel de bun si capricios precum Sanmartean

Daca Felgueiras si-a confirmat, deja, statutul de unul dintre cei mai buni portari din Liga I, cu Budescu sunt emotii din cauza capriciilor sale, dar apropiatii patronului Gigi Becali se bazeaza pe modelul Sanmartean, care a „explodat” in tricoul Stelei, si spera ca actualul fotbalist al Astrei sa-si dezvolte pofta de fotbal in Ghencea.

Planuri separate

Pana sa bata palma pentru un eventual transfer al lui Budescu in Ghencea, Steaua si Astra au de disputat in aceasta seara meciurile din etapa a patra a grupelor UEFA Europa League. De la 20.00, pe Sport.ro, Astra primeste replica scotienilor de la Celtic Glasgow. Cu trei infrangeri din tot atatea meciuri la activ, giurgiuvenii sunt obligati sa castige pentru a mai spera la primavara europeana. De la 22.05, pe Digi Sport 1, Steaua joaca impotriva portughezilor de la Rio Ave, in deplasare. Campioana Romaniei este lider in Grupa J, dar la egalitate de puncte cu Dinamo Kiev si Aalborg, si are nevoie de victorie pentru a sta linistita inainte ultimelor doua runde.

author avatar
Cristi Ionita
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger