AcasăSPORTSteaua - FCM Targu Mures 2-0 Cadou pentru nasul mare

Steaua – FCM Targu Mures 2-0 Cadou pentru nasul mare

Steaua Bucuresti a trecut cu bine peste oboseala acumulata in Europa League si s-a impus, cu 2-0, in disputa cu FCM Targu Mures din etapa a cincea a Ligii I la fotbal.

Min. 94 – Este final de meci la Ploiesti. Steaua se impune, cu 2-0, dupa un meci pe care l-a controlat aproape in totalitate. Jucatorii formatiei din Targu Mures au evoluat cu multa teama in atac. Au fost multe intrari dure, peste limita regulamentului, dar pana la final s-a aratat un singur cartonas rosu.

Min. 88 – Jucatorii echipei din Targu Mures si-au pierdut cumpatul pe acest final de meci. Vagner vede al doilea cartonas galben, dupa un conflict cu Cristi Tanase, si este eliminat.

Min. 87 Steaua – FCM Targu Mures 2-0. Brandan a executat un corner de pe stanga, argentinianul a centrat inalt, pe coltul lung, si Martinovic, venit din spate, a marcat cu o reluare cu capul si profitand de plonjonul tardiv al lui Balauru. Meci rezolvat de stelisti.

Min. 84 – Szilagyi vede cartonasul galben pentru un gest nesportiv.

Min. 82 – Iencsi vede si el cartonasul galben pentru proteste.

Min. 79 – Steaua a facut pasul in spate si se lasa dominata, spre disperarea lui Ronny Levy, care le face semn elevilor sai sa avanseze.

Min. 75 – Sabau face si el ultima schimbare. A iesit Paduretu si a intrat Bumba, un atacant de numai 17 ani.

Min. 72 – Ba vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Bourceanu.

Min. 70 – Brandan rateaza un penalty! Lovitura de pedeapsa a fost obtinuta de Tatu, dupa un duel cu Iencsi. Brandan si Tatu s-au batut pe balon, dar pana la urma a executat argentinianul. Brandan a sutat slab, pe colt, si Balauru a respins in corner.

Min. 67 – Intra Florin Dan in locul lui Celsinho. Intra Martinovic in locul lui Mihai Costea. Putem spune ca ambele formatii au mutat defensiva. La Steaua, Martinovic trece fundas dreapta, Nicolita urca la mijloc, iar Tatu in atac, langa Nikolic. La oaspeti, Florin Dan joaca in spatele varfului Bus.

Min. 59 – Bus suteaza bine din 14 metri si Tatarusanu respinge de sub transversala.

Min. 55 – Iese Bicfalvi, huiduit, si intra Latovlevic. Brandan trece mijlocas central, langa Bourceanu.

Min. 52 – Din lovitura libera obtinuta de Bus a iesit o faza care a facut deliciul spectatorilor. Celsinho a sutat direct spre poarta, dar a trimis mingea mult peste, balonul ducandu-se in afara incintei stadionului.

Min. 50 – Geraldo vede cartonasul galben pentru un fault tactic asupra lui Bus. Atacantul oaspetilor putea profita de o greseala a lui Bicfalvi, dar Geraldo s-a opus la timp.

Min. 46 – Goge a intrat in locul lui Astafei.

23.00 – FCM a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Ploiesti. Dupa o prima repriza extrem de incinsa, Steaua are avantaj minim pe tabela, 1-0. Oaspetii au pus rareori probleme, dar s-a jucat tare, cu numeroase intrari mult peste limita regulamentului. In acest ritm exista posibilitatea sa avem eliminati in partea a doua a jocului.

Min. 45 Steaua – FCM Targu Mures 1-0. Brandan a executat un corner de pe stanga si Geraldo a punctat cu o lovitura cu capul. Fundasul brazilian a castigat duelul aerian cu Iencsi.

Min. 43 – Bourceanu are o intrare violenta, cu talpa inainte, si vede doar cartonasul galben.

Min. 38 – Nicolita vede si el cartonasul galben pentru o intrare violenta asupra lui Astafei.

Min. 35 – Vagner vede si el un cartonas galben.

Min. 29 – Nikolic are cea mai mare ocazie a meciului de pana acum. Tanase primeste excelent de la Bourceanu, il lanseaza pe Nikolic, printre fundasii echipei adverse, dar atacantul venit de la Timisoara suteaza slab, pe langa poarta, dintr-o situatie ideala.

Min. 24 – Cartonas galben vazut si de Bicfalvi pentru o intrare tare asupra lui Celsinho.

Min. 23 – Levy face prima schimbare. A intrat Nikolic in locul lui Raul Rusescu.

Min. 21 – Steaua joaca in aceste minute cu Tatu in banda dreapta, Rusescu varf impins si Mihai Costea in spatele fostului atacant de la Unirea Urziceni.

Min. 17 – Celsinho suteaza periculos, nu foarte departe de poarta lui Tatarusanu.

Min. 16 – Ilyes se resimte dupa un duel mai tare cu Raul Rusescu. Stelistul a riscat aiurea intr-o faza care anunta nimic.

Min. 13 – Celsinho vede si el cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Cristi Tanase. Meciul se incinge.

Min. 12 – Balauru si Iencsi nu se inteleg la o faza simpla, Mihai Costea incearca sa reia spre poarta, dar portarul oaspetilor revine si reusete sa trimita in corner.

Min. 11 – Raul Rusescu vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Paduretu.

Min. 10 – Spiritele se incing dupa un duel mai tare intre Nicolita si Issa Ba. Stelistul a avut o intrare periculoasa, prin alunecare, iar Ba a fost aproape sa-l calce pe fata pe stelist.

Min. 5 – Steaua controleaza fara mari probleme meciul pana acum, dar nu a reusit sa se apropie de poarta lui Balauru.

21.59 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Ploiesti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribunele Stadionului Astra sunt circa 5.000 de spectatori.

Ronny Levy, antrenorul formatiei Steaua, incepe cu Tatarusanu – Nicolita, Galamaz, Geraldo, Brandan – Rusescu, Bourceanu, Bicfalvi, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Rezerve sunt Stanca, Gardos, Iliev, Nikolic, Latovlevic, Martinovic, Nastasie.

Ovidiu Sabau, antrenorul formatiei FCM Targu Mures, incepe cu Balauru – Vagner, Iencsi, Ghionea, Szilagyi – Paduretu, Ilyes, Issa Ba, Astafei – Celsinho, Sergiu Bus. Rezerve sunt Albut, Gugu, Dan Matei, Florin Dan, Goge, Nicu, Bumba.

author avatar
Cristi Ionita
1.330 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger