AcasăSPORT"Steaua este out din Europa intre unu si 5 ani"

„Steaua este out din Europa intre unu si 5 ani”

Laurentiu Reghecampf asteapta sa conduca Steaua in Liga Campionilor

Stelistii incep sa tremure tot mai mult din cauza cazului „Valiza”, oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal anuntand ca aproape sigur gruparea din Ghencea va fi exclusa din cupele europene.

Foarte probabil, Steaua nu va fi retrogradata, insa o eventuala excludere din cupele europene ar echivala cu un dezastru pe termen mediu, oficialii Stelei facandu-si planuri consistente pe baza banilor care ar fi urmat sa fie incasati de la UEFA.

„Steaua e in momentul asta la mana celor de la UEFA si la mana celor de la Liga. Pe plan european, excludere! Aici, la noi, in Romania, o mai bajbaim noi. Probabil ca n-o sa fie in stare Liga sa o excluda pe Steaua”, este anuntul transant facut de Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, conform Romania TV.

In plus, si Viorel Duru, seful Comisiei de Licentiere, este de aceeasi parere si sustine ca, aproape sigur, Steaua va fi exclusa din cupele europene pentru o perioada care ar putea dura intre un an si cinci ani. Totusi, nici Duru nu crede in varianta conform careia Steaua va fi retrogradata „pentru ca Liga I are nevoie de Steaua”.

author avatar
Cristi Ionita
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger