AcasăSPORTSteaua este in optimile Europa League, dupa un meci de infarct cu...

Steaua este in optimile Europa League, dupa un meci de infarct cu Ajax. Sa vina Chelsea!

VEZI GOLURILE AICI! VEZI MOMENTELE DE SUSPANS DE LA LOVITURILE DE DEPARTAJARE! Steaua Bucuresti a reusit, joi seara, sa transforme imposibilul in posibil si sa se califice in optimile de finala ale Europa League, desi pierduse, cu 0-2, mansa tur disputata impotriva lui Ajax Amsterdam.

Impinsi de la spate de 40.000 de fani senzationali, stelistii au muscat din gazonul verde-maroniu al Nationalei Arena si aproape ca au muscat, la propriu, si din adversar intr-o seara magica a fotbalului romanesc.

Latovlevici si Chipciu au alergat mai ceva ca maratonistii, Prepelita si, dupa pauza, Filip i-au facut uitati pe Bourceanu si Pintilii, in timp ce Chiriches si-a adus aminte ca este unul dintre cei mai curtati fundasi centrali din Europa si a avut o evolutie aproape perfecta.

Ajax mai ca nu a miscat in front si, dupa doua faze dubioase, in care Steaua ar fi putut primi lovituri de pedeapsa, Latovlevici a dat lovitura in minutul 38.

Fundasul stanga a primit o pasa la limita offside-ului, l-a pierdut pe drum pe Van Rhijn si l-a executat cu un sut plasat pe Vermeer.

Steaua a inceput si mai bine repriza a doua, Tatu si Cristi Tanase trecand de putin pe langa golul de 2-0.

Adi Popa a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale meciului in minutul 60, cand a sutat de la distanta in bara. Spre deosebire de mijlocasul de banda, Chiriches a demonstrat ca este un specialist al golurilor de kinograma si a facut 2-0 in minutul 76, cand a marcat cu un sut senzational, de la 25 de metri, direct la incheietura barelor.

Ajax a avut o rabufnire de orgoliu pe final si a fost aproape sa marcheze golul calificarii, insa tabela a ramas nemodificata, astfel ca s-a intrat in prelungiri.

In cele 30 de minute suplimentare parca niciuna dintre echipe nu a vrut sa riste, astfel ca ocaziile au fost rare.

La loviturile de departajare, olandezii s-au pierdut in infernul de pe National Arena si au ratat doua lovituri. Schone a trimis direct in bratele lui Tatarusanu, iar Moisander a inaltat zmeul in peluza.

Steaua a marcat de patru ori, din tot atatea lovituri, prin Rusescu, Nikolic, Filip si Latovlevici si a obtinut o calificare entuziasmanta in faza optimilor de finala.

Dupa ce a eliminat o multipla campioana a Europei, pe Ajax Amsterdam, Steaua urmeaza sa dea piept cu Chelsea Londra, nimeni alta decat campioana europeana en-titre.

Citeste si: REACTIA nemaipomenita a lui Gigi BECALI dupa victoria STELEI in fata lui AJAX! (VIDEO)

Steaua este in optimile Europa League, dupa un meci de infarct cu Ajax. Sa vina Chelsea!

FIESTA: Suporterii au iesit in strada pentru a sarbatori calificarea Stelei in optimile Europa League (VIDEO)

Ce SUPER mesaj le-a transmis Adi Mutu stelistilor, dupa meciul cu Ajax!

STELISTII, chef de zile mari dupa ce au invins Ajax Amsterdam!

[youtube]Kd7_pY4lZqM[/youtube]

[youtube]qyI0TWGe2lw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.736 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger