AcasăSPORTSteaua, egal cu Stuttgart. Vezi golurile unui meci nebun!

Steaua, egal cu Stuttgart. Vezi golurile unui meci nebun!

(foto: a1.ro)

Steaua Bucuresti a remizat in grupele Europa League, scor 2 – 2, cu VfB Stuttgart, in urma unui meci intens disputat. Stelistii au fost la 10 minute distanta de o victorie.

(foto: a1.ro)

Un meci nebun, este singura caracterizre care poate fi facuta intalnirii de joi seara, din cadrul grupelor Europa League, dintre Steaua Bucuresti si VfB Stuttgart.

Desi Laurentiu Reghecampf a afisat o echipa in care se aflau mai multi debutanti in cupele europene, acestia fiind Daniel Georgievski, Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Lucian Filip si Lukasz Szukala, fotbalistii stelisti au reusit sa le tina piept nemtilor, oferindu-le un raspuns pe masura.

Steaua a inceput indraznet meciul, avand si primul sut spre poarta. O neatentia a lui Chiriches a facut insa ca primul gol al meciului sa fie inscris de nemti, in minutul 5. Hajnal a scapat pe partea stanga, a centrat exact pe capul lui Ibisevici, care a inscris de langa fundasul stelist.

Ros – albastrii nu s-au pierdut insa si au replicat rapid, egaland in mai putin de un minut, prin Chipciu. Popa i-a pasat lui Nikolici, muntenegreanul a intrat in careu a driblat un jucator dupa care, din cadere, a trimis mingea spre Chipciu care a inscris din trei metri.

Ulterior jucatorii echipei FC Steaua s-au retras in aparare, multumindu-se sa contraatace. Meciul a fost unul aprig disputat, ambele echipre trecand de mai multe ori pe langa inscrierea unui gol. Cei mai periculosi au fost nemtii, care au avut doua bare, ghinionitul de serviciu fiind Cacau care a trimis mingea de doua ori in transversala.

In cele din urma, desi nemtii au atacat frenetic, jucatorii echipei FC Steaua au fost cei care au inscris. In minutul 80 Adi Popa a intrat in careu, a fost faultat iar Rusescu a inscris din penalty.

Dorindu-si macar un egal nemtii au iesit la atacat, incercand sa inscrie din orice pozitie. Au reusit sa egaleze in minutul 85, prin Niedermeier, care a trimis mingea in poarta din sase metri.

Tot nemtii au mai trecut de cateva ori pe langa inscrierea unui gol, insa Tatarusanu a fost fenomenal si a reusit sa respinga toate suturile trimise spre poarta sa.

author avatar
Ionut Zgimbau
638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger