AcasăSPORTSteaua, echipa romaneasca cel mai bine clasata in topul IFFHS

Steaua, echipa romaneasca cel mai bine clasata in topul IFFHS

In clasamentul pe luna octombrie a Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), Steaua a fost plasata pe locul 36, urcand cu 22 de pozitii.

Formatia din Ghencea e cel mai bine clasata in aceasta ierarhie. Urmatoarea echipa din Romania in acest clasament este CFR Cluj, care ocupa locul 63, in coborare de pe 53, cu 146 de puncte, la egalitate cu formatia greaca PAOK Salonic.

Si Rapid Bucuresti a coborat 33 de locuri, situandu-se pe pozitia 109, cu 116,5 puncte. FC Vaslui a inregistrat o coborare de pe 82 pe 114, cu 114 puncte, la egalitate cu adversara Stelei din grupele Ligii Europa, Molde FK (Norvegia) si Chonburi FC (Thailanda).

Echipa Dinamo Bucuresti a cazut de pe locul 166 pe 194, cu 88,5 puncte, la egalitate cu Seongnam Ilhwa Chunma (Coreea de Sud). Adversarele Stelei in grupa E a Ligii Europa se afla pe urmatoarele locuri: FC Copenhaga – 48, Molde FK – 114, VfB Stuttgart – 127, in timp ce adversarele CFR Cluj ocupa urmatoarele pozitii: Manchester United – 24, Sporting Braga – 79, Galatasaray Istanbul – 154.

Stefan Munteanu

author avatar
eNational
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger