AcasăSPORTSteaua e groggy. Trei lovituri care ucid trupa din Ghencea!

Steaua e groggy. Trei lovituri care ucid trupa din Ghencea!

Reghecampf isi ia atacantul dorit

Steaua Bucuresti, campioana en-titre a Romaniei, este pe punctul sa-si treaca in palmares un nou event, fiind favorita, in acest sezon, atat la castigarea titlului de campioana, cat si la adjudecarea Cupei Romaniei.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei, si oficialii ramasi in top, dupa incarcerarile lui Gigi Becali si Mihai Stoica, au un vis de preamarire, dar trupa din Ghencea se indreapta mai degraba spre dezastru.

In primul rand, clubul Steaua Bucuresti va fi executat silit pentru o datorie de 70.000 de euro pe care o are catre Fiscul german. Suma reprezinta impozitul pe salariul incasat de Dorinel Munteanu in perioada in care acesta a activat ca antrenor la gruparea din Ghencea.

Munteanu este rezident german si isi declara anual veniturile la Fiscul din tara respectiva. Fostul mare international este dezamagit ca s-a ajuns la o asemenea situatie, insa precizeaza ca „Steaua a castigat o groaza de bani. Este clar ca a fost doar rea intentie din partea lui Gigi Becali. Eu nu vreau sa am probleme cand ma duc prin Germania”.

In plus, dupa ultima vizita pe care i-a facut-o lui Gigi Becali, la Penitenciarul Poarta Alba, antrenorul campioanei, Laurentiu Reghecampf, anunta ca afaceristul, desi aflat dupa gratii, si-a dat acceptul sa construiasca o baza moderna de pregatire langa arena din Bulevardul Ghencea. Planul a fost, insa, spulberat de reprezentantii Ministerului Apararii, institutie care are in proprietate stadionul si complexul sportiv. Conform ziare.com, reprezentantii Ministerului Apararii sunt de acord cu investitiile lui Becali, dar cu conditia ca acestea sa ramana in patrimoniul Armatei, lucru de neconceput in viziunea afaceristului.

Nu in ultimul rand, Federico Piovaccari, golgeterul Stelei, ar putea evolua si in sezonul viitor din Liga I, dar la FC Vaslui. Conform gsp.ro, fotbalistul care este imprumutat de Sampdoria la Steaua are un salariu considerat a fi prea mare pentru trupa din Ghencea, 700.000 de euro, dar ar putea ajunge la Vaslui din postura de jucator liber de contract.

Oficialii moldovenilor spera sa se inteleaga cu Piovaccari pentru un salariu stagional de 350.000 de euro plus bonusuri consistente si o prima uriasa de instalare.

author avatar
Cristi Ionita
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger