AcasăSPORTSteaua, doar egal in Cipru

Steaua, doar egal in Cipru

Steaua Bucuresti spera intr-o victorie de moral pe terenul formatiei cipriote AEK Larnaca, dar trupa lui Ronny Levy a obtinut doar un 1-1 in etapa a doua a grupelor Europa League.

Pusi la zid din cauza rezultatelor modeste din campionat, stelistii au incercat sa-si spele imaginea in Cipru si au inceput in forta meciul cu AEK Larnaca.

Mihai Costea si Tatu au trecut pe langa deschiderea scorului intr-un sfert de ora dominat copios de formatia noastra.

Cipriotii au reusit sa echilibreze, pe parcurs jocul, gazdele anuland problemele avute la capitolul tehnica printr-o determinare demna de luat in seama.

Stanca s-a opus cu emotii la reluarea lui Priso din finalul primei reprize, dar nu a mai avut ce face in minutul 59, cand Mrdakovic a profitat de letargia fundasilor centrali stelisti si a deschis scorul cu o reluare din cadere.

Dupa golul lui Mrdakovic au existat cateva minute in care s-a jucat cu garda jos. Prepelita a reluat cu capul putin pe langa poarta adversa, iar Ruben Gomez a fost blocat in extremis de Stanca, inainte ca Mihai Costea sa egaleze in minutul 65, cand l-a executat pe portarul cipriotilor cu un sut la coltul lung.

Steaua a cautat sa dea lovitura pe final, dar nu a mai avut forta necesara, elevii lui Ronny Levy acuzand oboseala acumulata, dar si caldura din Cipru. Mai mult, Brandan a fost eliminat in minutul 80, dupa ce a primit al doilea cartonas galben, astfel ca Steaua a evoluat in inferioritate numerica pe final.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger