AcasăSPORTSteaua, doar egal cu o echipa din Liga a doua germana -...

Steaua, doar egal cu o echipa din Liga a doua germana – VIDEO

Steaua Bucuresti a incheiat la egalitate, 1-1, meciul amical disputat impotriva formatiei Fortuna Dusseldorf, echipa din Liga a doua germana.

Trupa lui Ronny Levy a avut un start prost de meci si nemtii au ratat o ocazia uriasa in minutul 2, dupa o mare eroare a lui Brandan.

Steaua a echilibrat rapid jocul si Cristi Tanase a deschis scorul in minutul 10, transformand un penalty obtinut de Nicolita.

A urmat un joc pe contre, cu numeroase intrari dure si cartonase galbene acordate de ambele parti. Steaua si-a creat mai multe ocazii de a marca, dar a avut o cadere pe final, cand nemtii au revenit in joc.

Langeneke a egalat in minutul 82, dintr-un penalty acordat in urma unui fault comis de Tosca, iar reusita Fortunei a fost incadrata de doua ocazii uriase ratate de acelasi Grimaldi.

Ronny Levy a inceput cu Tatarusanu – Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici – Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Cristi Tanase – Bilasco, Tatu. Pe parcurs au mai intrat Lupu, Raul Rusescu, Dorinel Popa, Mihai Costea, Gardos si Tosca.

Intr-un alt meci amical, Luzern a trecut, cu 1-0, de Vaduz. Singurul gol al partidei a fost marcat de atacantul roman Cristian Ianu.

[youtube]Y3nmWwsVddo[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger