AcasăSPORTSteaua - Dinamo: vezi cele 4 goluri! VIDEO

Steaua – Dinamo: vezi cele 4 goluri! VIDEO

Steaua – Dinamo 3-1! Steaua a castigat derby-ul cu Dinamo, disputat pe Naţional Arena. Roş-albastrii au fost condusi cu 1-0 la pauză, dar in repriza a doua au reusit sa revină si sa inscrie 3 goluri. Urmariti rezumatul video al partidei Steau – Dinamo si cele 4 goluri marcate.

Centralul Boucaut n-a gresit cand nu a dat penalty pentru Dinamo!

[youtube]tvRv7wSblSg[/youtube]

Vezi rezumatul meciului Steaua – Dinamo disputat in data 04 noiembrie 2012 – VIDEO

04 Noiembrie 2012, 19:00 – STEAUA – DINAMO se joaca duminica seara de la ora 21.30 pe stadionul National Arena. Marele derby al Romaniei va fi transmis Live pe Digi Sport.

Steaua - Dinamo - LIVE pe Digi Sport

Peste 250 de poliţişti bucureşteni au fost mobilizaţi la această oră pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării în această seară, pe Arena Naţională din Capitală a derbyului Steaua – Dinamo, meci transmis live de catre Digi Sport. Din punct de vedere statistic, Steaua are cea mai bună apărare din Liga I în acest sezon, cu doar 10 goluri încasate, şi al doilea atac, cu 28 de reuşite. Dinamo are al şaselea atac din campionat, cu 21 de goluri înscrise, iar defensiva este pe locul doi, cu 14 goluri încasate, la fel ca Petrolul, Rapid şi Viitorul Constanţa.

Echipele probabile pentru meciul Steaua – Dinamo:

STEAUA: Tătăruşanu, Georgievski, Chiricheş, Szukała, Latovlevici, Bourceanu, Pintilii, Chipciu, Rusescu, Cr.Tănase, Nikolić. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

DINAMO: Bălgrădean, C.Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac, Álvarez, Boubacar, D.Grigore, Căt.Munteanu, Ţucudean, M.Alexe. Antrenor: Dario Bonetti

Inaintea meciului  Steaua – Dinamo, transmis live de Digi Sport, Mircea Lucescu a declarat. „Steaua e favorită pentru că are o echipă mai omogenă, entuziasmul e mai mare, au şi nişte suporteri mai apropiaţi echipei. Din aceste puncte de vedere, Steaua e favorită, nu ştiu dacă şi din punct de vedere al jocului. Au şi un antrenor extrem de ambiţios, l-am urmărit cu atenţie şi îmi dau seama că poate deveni un foarte bun antrenor”.

Steaua – Dinamo este cel mai aşteptat meci din Liga 1, cele două echipe având cei mai mulţi suporteri din România.  La Steaua s-a investit mult în jucători, şi a ajuns să se bată cu adevărat pentru titlu, în timp ce la Dinamo acţionarii au fost zgârciţi cu transferurile, iar echipa nu are forţa să lupte decât pentru un loc de Europa League. Înaintea derby-ului „roş-albaştrii” sunt pe primul loc în clasament, iar „alb-roşii” pe 6, fiind despărţiţi de nu mai puţin de 10 puncte.

Citeste cronica ultimului derby Steaua – Dinamo disputat in mai 2012!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
14.755 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger