AcasăSPORTSTEAUA - DINAMO/ Derby-ul este prefatat de un incident ingrozitor

STEAUA – DINAMO/ Derby-ul este prefatat de un incident ingrozitor

Sambata seara, Steaua si Dinamo se infrunta poate in cel mai dezechilibrat „Derby de Romania” din ultimii ani.

Steaua este mare favorita gratie situatiei mai bune din clasament, a experientei si moralului, trupa din Ghencea impunandu-se in ultimele sase meciuri directe disputate impotriva rivalei de moarte.

Chiar si asa, circa 500 de fani ai Stelei au fost prezenti la antrenamentul lui Chipciu si compania de vineri seara pentru a-i incuraja pe elevii lui Laurentiu Reghecampf.

Imediat cum fotbalistii au iesit la antrenament, fanii au creat un spectacol de zile mari folosindu-se de numeroase petarde, torte si fumigene.
Din pacate, au existat si victime, cum se intampla de obicei in asemenea situatii. Unuia dintre fanii Stelei i-a explodat o petarda in mana, iar acesta a avut nevoie sa fie transportat de urgenta la spital. Tanarul si-a pierdut doua degete in urma groaznicului incident.

In plus, fanii Stelei au provocat si pagube consistente. 15 scaune au fost rupte, iar fanii au lasat in urma o mizerie de nedescris, oficialii clubului de fotbal Steaua Bucuresti depunand eforturi serioase pentru a indeparta mizeria inaintea meciului de sambata seara.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger