AcasăSPORTSteaua- Dinamo 3-2 Stoichita: Nu stiu daca raman. Pana duminica voi fi...

Steaua- Dinamo 3-2 Stoichita: Nu stiu daca raman. Pana duminica voi fi la Steaua -VIDEO

Steaua- Dinamo 3-2. Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, s-a declarat multumit de jocul echipei sale, care a invins, joi seara, echipa din Stefan cel Mare, in derby-ul etapei 33. Tehnicianul spune ca nu stie daca va ramane in Ghencea dupa ce ii va expira contractul, saptamana viitoare.

„Este o victorie, dar amaraciunea vine din alta parte: meciul ala cu Vasluiul pe care nu pot sa-l uit. Dar asta este viata. Vreau sa-i felicit si pe dinamovisti, care au jucat foarte bine in seara asta. Si publicul a fost extraordinar”, a spus Mihai Stoichita, dupa meciul castigat de echipa sa, Steaua, in fata eternei rivale, Dinamo Bucuresti, pe National Arena, in fata a circa 50.000 de suporteri.

Stoichita a dat de inteles ca nu stie daca va mai ramane la Steaua. „Saptamana viitoare imi expira contractul. Pana duminica voi fi la Steaua. Multumesc pentru oportunitatea care mi s-a dat. Nu vorbesc de ce va fi mai departe, e o treaba care e hotarata de altii, nu de mine”, a declarat tehnicianul stelist, dupa meciul Steaua-Dinamo, la Digi Sport.

Steaua a invins Dinamo, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-2 (1-1), in derbiul Ligii I, disputat in etapa a XXXIII-a si pastreaza sanse la castigarea titlului de campioana a Romaniei.

[youtube]UotlzhRT5bA[/youtube]

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger